Sayfa 272/614 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372 ... SonSon
Arama sonucu : 4912 madde; 2,169 - 2,176 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. Bu tahtada maliyetini gören çoğu kişi arkasına bakmadan kaçacak ve üstüne kurban kesecek duruma gelmiş. Kurumsal değilde bir aile şirketi olması, İmtiyazlı hisse olayı vs.. bir çok ensesi kalın, paralı spekülatörü bile (haklı olarak) bu tahtaya girmekten korkutur. Bu hisse patron olur vermeden gitmez. Galip Öztürk, Burak Sözübir, Umut Sarı, Ayhan Öztürk vs... Spekülatörleri bile doğduğuna pişman edecek bir tahtadır Polho. O yüzden sabrı olan alır çekilir köşeye. Bu saatten sonra %60-%70 primle bile satılmaz. Karlı ve ucuz bir şirket çok baskı görüyorsa bilinki çok sağlam gidecek ama beklemesini bilene

2. Realiter bunlar senin laflar
    '-Pazartesi,enflsyon verisi bekleniyor. 19 ylın en yüksek verisi olacağı söylenmekte. sanırım polhoşş bu fırsatı kaçırmaz. yeniden aşağı dogru yol alır.
    -2.86 gelmezsen ş e r e f bulama
    -O rus bu kağıt, gözü aşagıda. hiç yukarı gitme istegi göstermiyor vermiyor.ytd''
    Nasıl bir adamsın sen 2.89 dan sattırdın 3.10 görüldü.bide aha 3.05 e verecekler aha 3.06 verdiler dalgamı geciyorsun sadece 5 günde yüzde 6 zarar ettirdin bana

3. Eskiler haklıymış realiter ve kartal bu forumda engellenmeli
    "Dünyanın en büyük problemi, akılsız ve fanatik kişilerin kendilerinden son derece emin olması, buna karşılık zeki insanların sürekli şüpheler içinde olmasıdır." Bu yüzden sadece boş tenekeler cok yazıp zekiler kenara çekilmiş gülüyor

4.  Alıntı Originally Posted by traderkemal Yazıyı Oku
    Eskiler haklıymış realiter ve kartal bu forumda engellenmeli
    "Dünyanın en büyük problemi, akılsız ve fanatik kişilerin kendilerinden son derece emin olması, buna karşılık zeki insanların sürekli şüpheler içinde olmasıdır." Bu yüzden sadece boş tenekeler cok yazıp zekiler kenara çekilmiş gülüyor
    Sen kaybetmeye mahkumsun bu kafayla benim yazdiklarimda sana veya başkasina ne girdi ister pol al ister sat ben iki katına cikarmisim hisse adetini belli biyerde coğaltırim pol hissesini tek hissede durupda hırsızlara para kaptiracak kadar salak olmaya gerek yok sen bu borsa işini bırak gidisatin iyi değil senin harcanirsın bu piyasada .

5. Bay kartal tek hisseye bağlı olmamak konusunda haklısın bende 2 hisse vardı vestel ve polho ikisinide kaptırdım .yalnız üslüba dikkat et . bak realiter'e adam beni görünce 3.5 atıyor

6. Otomobil boyasından beklentisi olanlar var. Araştırdım. Tr de otomobil boyasını ppg, kansai, dyo yapıyor. Başka yapan yok. Yani polisanla alakası yok. Togg boyasından polisana düşecek bişey yok. Kaldı ki tüm boyalar içinde %7 marjı var otomobilin. Hepsi olsa nolur. O yüzden bu saçma beklentiye bşr son vermek adına yazıyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by Thyshine Yazıyı Oku
    Otomobil boyasından beklentisi olanlar var. Araştırdım. Tr de otomobil boyasını ppg, kansai, dyo yapıyor. Başka yapan yok. Yani polisanla alakası yok. Togg boyasından polisana düşecek bişey yok. Kaldı ki tüm boyalar içinde %7 marjı var otomobilin. Hepsi olsa nolur. O yüzden bu saçma beklentiye bşr son vermek adına yazıyorum.
    Bu beklenti yoktu zaten uydurdular arsadan düsen %34 pay ve en son alınan tesvikle poliportun kapasite arttirimi bide kimya ek %30 luk artiş arsadaki konut işinde dap yapi cok güzel tokatladi bunlari 7 yıl yapilmadi pay oranida verilecek en son teklifi verdiler. bu arsayi bugun verseler %50 ye takla atar herkes. dap tarihinin vurgununu polun üzerinden yapcak konutta böyle bir fırsat bulamaz istanbulda.uyanik adam ziya devlette arkasında helal olsun diyelim .

8. Bak şimdi heyacan yaptı bende .7 yıldır ses çıkmayan arsaya dap yapı vinç aparatları ve dap yapı logosu getirmiş çevrede oturanlar foto atmış gerçekten sona yaklaştıkmı bilgisi olan varmı?
    Şimdi anlaşıldı son günlerdeki anormal baskı ve forumda bende var ama aman ha siz satın almayın cı kafaların mesaj bombardımanı
    Kc yapı yıda eklersek 12 yıllık hayal gerçek olacak ve tahtada buna posizyon almış spek olmayacak hadi ordan len

Sayfa 272/614 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •