Hocam ayný þeyi evvelden beri söylerim zati. Çok ciddi bir vergi reformu, servet vergisi, nereden buldun yasasý ve kayýtdýþý ile mücadele olmadýkça bu ülkede çoðunluðu oluþturan bordrolu çalýþan ve emeklinin iki yakasý bir araya gelmez, gelemez. Bunlarý yapmadan bile 4 milyon memurun yýllýk maaþ yükünden daha fazla tahakkuk eden vergiyi toplayamýyorsun. Hem de bu çaðda. Toplamýyorsun aslýnda.
Yok Þimþek miþ, yok sermayeymiþ, Araplarmýþ, IMF miþ hikaye abi. Düzen acayip bozulmuþ, hýrsýzlýk, arsýzlýk düzen olmuþ. Bunu çözmedikçe sabit gelirli ve emeklinin iþi bitik.
Þu ortamda Maliyeci Bakan çýkýp enflasyonun sorumlusu memur maaþý diyor, bütçe gelirini arttýrmak yerine kýsýntýyý memurdan,emekliden, iþçiden yapacaðým diyor.
Deðiþen hiç bir þey olmayacak. Daha da kötüye gidecek. Zengin daha zengin olacak, fakir daha fakir.
Lan iþimi yapýyorum, alýn terimle kamuda iþ yapýyorum, verdiðim dersten yüzde 15-20-27 vergiyi kesiyor, kurs açýyorum, yüzde 30 a el koyup üstüne vergiyi bir daha kesiyor. Borsa da kazanýyorum hiçbir þey almýyor

)) Ulan böyle düzen mi olur en basitinden.
Yer Ýmleri