https://twitter.com/Defence_Turk/sta...84303103484394
buradaki sıkıntı ne
https://twitter.com/Defence_Turk/sta...84303103484394
buradaki sıkıntı ne
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Ozan hocam bir özel sebep yok.
Hatta yazmıştım elim dolu. Fakat sürekli haber odaklı, bitmeyen havuçlarla yükseliş oldu son zamanlarda. Özellikle OVP ve not artışı hikayesi ciddi bir destek oldu. Gelinen noktada haber akışının azalacak olması, mevduatlarda 40 ve üstü rakamlara gelinmesi, bir sonraki ppk da faiz artışı ihtimalinin artık borsa için sıkıntılı bir süreç yaratabilecek olması, maksimum kredili bir şekilde yola devam edilmesi gibi sebepler bana düşüş olabileceği ihtimalinin daha fazla olduğunu söylüyor kısa süre için.
Yoksa yazdıklarını okuyorum ve hem fikirim çok daha yukarılar için.
Ama kaldıraç kullanıp piyasada çift yönlü pozisyon alan bizler için 10% luk fark çok önemli. En azından benim için 10% çok iyi para.
Gidilecek menzilde problem yok, gidiş yolu hakkımda benim söylemeye çalıştığım.
Bakalım çok kolay terse yatırıyor piyasa belli de olmaz. Elimdekilerin özellikle bir tanesini vermeden hedge artı kısa ile bir deneme yaparım.
Bol şans , iyi pazarlar.
Piyasa yönünü tahminle vakit harcama ve piyasa da zamanlama yapmaya çalışma. Unutma:
Borsa da en dipten sadece yalancılar alır.
Borsa da en tepeden sadece yalancılar satar.
(Wallstreet atasözü)
Borsa dip dediğin yerler tepe, tepe dediğin yerlerin dip olduğu bir yerdir
(Baksoy).
anladım.. haklısın tabii, üç aydır doğru düzgün düzeltme olmaması, malda olanlar için stres kaynağı, endeks baznda en fazla yüzde 5 satışlar gördük, piyasaya satış geldiğinde ağırlık sahibi bir kaç tane endeks kağıdını yukarı forse ederek düşüşleri çok limitli tutmayı başardılar..
ani bir haber düşerse satış gelebilir, iran azerbaycana ateş açarsa falan gibi.. ama bir türk-iran savaşı batılıların çok hoşuna gider, zevkten geberirler, ratingçiler hemen olağanüstü toplantı yapıp ikişer üçer kademe not artışı açıklar
dün Don Kişot'la
Sanço Panza nın yanına uğradım,
ben : abi nasıl gidiyor işler dedikten sonra
Yeldeğirmeni ile savaşıp duruyorum dedi,
sizin viop nasıl gidiyo dedi,
bende palanene ile savaşıyoruz dedim.
Vob yapmayın abi dedi![]()
Yeldeğirmenini yenmek için daha fazla adam lazımmış hepinizi çağırıyor.
bugünde Alper'in memlekete gittim oradan resim yok.
Bear_Bull
@BearBull26
Yer İmleri