Biden'ýn F-16 için Ýsveç þartýna Erdoðan'dan tepki
Biden'ýn F-16 için Ýsveç þartýna Erdoðan'dan tepki
Cumhurbaþkaný Erdoðan, ABD'nin F16 satýþýna karþý Ýsveç dayatmasýna Meclis restiyle yanýt verdi: Sizin Kongreniz varsa bizim de Meclisimiz var. Meclis onaylamadan Ýsveç'in NATO üyeliði olmaz
ERDOÐAN:
Kardeþ Azerbaycan'a Karþý Maceraya Girecek Herhangi Bir Ülke Türkiye ile Savaþmayý Göze Almýþtý
Müsaadenizle bir tespit yapayým: Gençliði bekleyen en büyük sýkýntý þarj sýkýntýsý. Ýki saattir bi mekanda oturuyorum. Ortalýk çiçek bahçesi gibi. Herkesin gözü telefonda. 20 yas genç olacaktým ki. Vay arkadaþ . Neyse batarya yatýrýmý yapan bist 30 kaðýdý var mý?
Erdoðan:
Tahýl konusunda Rusya dýþlanamaz
Sen af yolunu tut, baðýþla, uygun olaný emret, bilgisizlere aldýrýþ etme.
Bilgisayarlarý ve telefonlarý güncellemeler ile yavaþlatýyorlar.
MS Windows kendini Apple ve Android gibi konumlandýrmaya çalýþýyor. Bir kaç yýl sonra dýþarýdan program yüklemek iyice zorlaþacak belki 10 sene sonra hepden herkes kullanýcý durumuna düþecek sistem dosyalarýna eriþim çok zor olacak.
Telekom GSM'den SMS geldi wifi olan yerlerde ek ücret ödemeden wifi üzerinden arama yapabilirsiniz diyor. Özellikle bina içlerinde çekmeme sorununu wifi ile çözecekler muhtemelen. SMS vs de daha hýzlý geliyor.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Þortçu musun mübarek
Hisse n yok.
Sabah düþsün alayým çakarým üsten diyorsun.
Yok öyle bedevadan mal SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
tüm bu geliþmeler ýþýðýnda yarýn taban mý tavan mý
![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Yer Ýmleri