Sayfa 274/582 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374 ... SonSon
Arama sonucu : 4650 madde; 2,185 - 2,192 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

1.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Kredi kartlarini bile boşalttım..60 bin TL lik nakit avans çekmişim..1.63 faizden..[emoji2]..hepsi hisseye..[emoji2]

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Sizde kendimi görüyorum KK boşaldı, 2 nakit avans kredisi, bir de geçen hafta tüketici Sonumu çok merak ediyorum

Bu oranlarda kredi, bu enflasyonda bence iyi... Biraz hisselerimiz de hareketlense fena olmaz yani...

Tüketiciyi çekerken soruyor, yatırım araçlarına kullanma diye, he he dedim, serbest piyasa ekonomisinden çıkarsan bana da yaptırım uygulayabilirsin... Dolar almadım ki, öp de başına koy. Yine de bankama söz olmasın diye x banktan, y banka havale ettim ordan hisseyi aldım onu da z banka virman....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,153
     Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Sizde kendimi görüyorum KK boşaldı, 2 nakit avans kredisi, bir de geçen hafta tüketici Sonumu çok merak ediyorum

Bu oranlarda kredi, bu enflasyonda bence iyi... Biraz hisselerimiz de hareketlense fena olmaz yani...

Tüketiciyi çekerken soruyor, yatırım araçlarına kullanma diye, he he dedim, serbest piyasa ekonomisinden çıkarsan bana da yaptırım uygulayabilirsin... Dolar almadım ki, öp de başına koy. Yine de bankama söz olmasın diye x banktan, y banka havale ettim ordan hisseyi aldım onu da z banka virman....
    3 tüketici 2 kredi kartı ytırdım.. kredi arıyorum..mayısa kadar sıkıntı yok..eyt çıkarsa ikramiyeden verrim
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,153

Bankadaki arkadaş eski bankacı olduğumu bildiğinden ben daha bir şey demeden gülüyor...Tereciye tere satmayayım diyor...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,153
    enb azından 2,5 civarı temettü alacağıızı hesapladığımdan ( en kötü durumda ) bu fiyatları ucuz gördüğümdne alım yapıyorum kredi ile.

5. 2006 nın mayıs ayında emekli olunca, aldığım 45.000 TL lık ikramiye ile 1,30 lu fiyatlardan USD almıştım.. Borsa ile de ilgiliydim tabii... Temkinli idim. Ama diğer taraftan da kumarbaz yanım var. Derken ben emekli ikramiyemin tamamı ile borsaya daldım.. İki ileri bir geri falan derken.. 2008 sonlarına doğru mortgage krizi patladı. 16 TL lık TTRAK lar 3 TL ye düştü. Yapım gereği, hiç bir zaman uçacak, kaçacak hisselerle ilgilenmedim.. Yıllarca denetim elemanı olarak çalışmış olmam, almış olduğum ekonomi eğitimi nedeniyle, bilanço, gelir tabloları ile iç içeydim. Kriz sürecinde, emekli ikramiyem sıfırlanmıştı.. Elimde hisselerle kala kalmıştım. Kriz dönemlerinde grafik falan çalışmaz, hele hele bizim borsada normal zamanda da çalışmaz. Çünkü bizim borsada grafiği para çizer. Neyse...
    Elde kalan para ile THYAO hisselerine girdim. Sebebi de yabancı takasının artması ve % 400 bedelsiz sermaye arttıracak olmasıydı. Bekledim, hisseyi bölündü kısa bir süre sonra bölünmeye yakın yere geldi. Kaybettiğimin biraz fazlasını elde edebilmiştim..
    Akabinde, 7 TL lardan egeen ile, 1,4 TL lardan hektaş ile ilgilendim. Ama nerde bende o sabır.
    Ben temel analize göre, şirket ana sözleşmesine göre, şirketin aile şirketi mi? müesseseleşmiş bir şirket mi olmasına çok dikkat ederim.. Aile şirketi ise geçmişte yapılanlara bakarım.
    Şimdi geriye baktığımda, kaybettim mi?.. Hayır.
    Daha çok kazanabilir miydim? Evet..
    Kısaca ve özetle; egeende kalsaydım 10 milyon TL, hektaşta kalsaydım 15 milyon TL sahibi olurdum..
    Üzülüyor muyum?.. Hayır.
    Borsada karar verdiğin an, o anın en doğru kararıdır. Gerçekleşme ise senin şansındır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,153
    10 küsürdem 1200 lot egeen alıp 20 küsürden sattığımı ve yaklaşık 3 ay bununla övündüğümü hatırlıyorum gençlik işte

7.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    enb azından 2,5 civarı temettü alacağıızı hesapladığımdan ( en kötü durumda ) bu fiyatları ucuz gördüğümdne alım yapıyorum kredi ile.
    Aynen ben de %36 dan kredi aldım ama temettüler ile %20'ye düşüyor iki yıllık tüketici kredim. Allah mahçup etmesin hepimizi...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,153
    Aynen ben de %36 dan kredi aldım ama temettüler ile %20'ye düşüyor iki yıllık tüketici kredim. Allah mahçup etmesin hepimizi...
    Amin.......

Sayfa 274/582 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •