Sayfa 274/1005 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374774 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 2,185 - 2,192 arası.

Konu: Viop LII

1. akkız da teknik beklentim gerçekleşti buradaki pozisyonları kapadım.
    güzel hareketti.Gün içi duruma göre vur kaça döndüm.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Yakında siyonistin doğalgaz boru hattı da TR den geçer.
    Yahudi lobisi de para verir.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

3. hacim için indir bindir saatleri kendi adıma 16.00 görüşürüz deniz yapalım biraz kolay gelsin.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Herif her Ptesi genelde fışkırttırıyor bahriyeli abi, bu basit kuralları bilmiyen mertabi zenciler tarafından zopalanıyor
    Dönüşü görmeden şort giymek riskli, tabii bu düşmez anlamına da gelmez.
    Bugün en yüksek 6575 gördü, yeni bi rekor
    aslında şu ara ufak tahtalara da bakmak lazım geride kalanlar var ..sabah Kütahya şeker aldım trade için maksat spor olsun ben sattım tavana yapıştı

5.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, tasarruf genelgesini imzaladı.

Kamu kurumlarına gönderilen genelgede, deprem kaynaklı maliyetler haricinde tüm harcamaların yeniden gözden geçirilmesi gerektiği belirtilerek, tasarruf takibinin tavizsiz sağlanacağı bildirildi.

İdareler, genelgenin düzenlediği konularda bünyelerinde gerçekleştirdikleri iş ve işlemlerle bu kapsamda elde ettikleri tasarrufları, izleyen dönemde tasarruf imkanı olan alanları bakanlıklar ve diğer idareler aracılığıyla 28 Temmuz'a kadar Hazine ve Maliye Bakanlığına resmi yazıyla bildirecek.
    Fotokopiler önlü arkalı çekilsin genelgesi yayınlanır.

Sadece 100 bin makam aracını şoförleri ile birlikte devletten atın, vatandaşın üstünden yılda 4 milyar/USD yükü kaldırın denmez.

Boş işler...

6. Persian Gulf International Airport in Iran reported a heat index of 152°F (66.7°C) today at 12:30 pm.

Those are intolerable conditions for human/animal life.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    aslında şu ara ufak tahtalara da bakmak lazım geride kalanlar var ..sabah Kütahya şeker aldım trade için maksat spor olsun ben sattım tavana yapıştı
    Puahahahhahsh
    Abi şaka gibi gerçekten piyasa acaip
    Cuma günü petun almıştım sabah ekranı açtığımda gğzel fışkırttırmış 64.90 dan satış yazdım gitmedi bende 64 den aktif verdim ben verir vermez tavana kitledi, şimdi gevşemiş
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by value Yazıyı Oku
    Fotokopiler önlü arkalı çekilsin genelgesi yayınlanır.

Sadece 100 bin makam aracını şoförleri ile birlikte devletten atın, vatandaşın üstünden yılda 4 milyar/USD yükü kaldırın denmez.

Boş işler...
    aynen o da bir ay gider en çok ondan sonra kimse tınlamaz, 33 yıllık memur tecrübesi ile diyorum bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 274/1005 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374774 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •