Onca hengamede ADANA yine artıda.Anlayan açıklasın lütfen
Onca hengamede ADANA yine artıda.Anlayan açıklasın lütfen
Trump tuzubiberi oldu kağıtta 8 şiddetli deprem oldu.Enerji boşaldı artık gözü yukarı olsun
evet gab var boşluk var dedikleri yere takubul eden bi fay hatıvardı orası kırıld 9 üzeri kusursuz fırtına gibi şiddetli oldu konjektürde bahaneleri oldu artçılar olurmu olursa şiddeti ne olur bilinmez afyon bu neticede füzeleri ilk bu yiyecek gibi uçtu giti artık kızamıyorum buna neydek bu da böyle işte
SM-J120F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende 90 lı yıllarda başlayan bu şizofrenik borsa olayı b sini dahi bilmeden bir kaç kişinin söylemiyle 60 liraya aldığım o zamanın efes holding i birezilya rusya krızı türkiyede anayasa kitapçığı gölçük depremi kağıdı 5 liraya sattık 1 ev parası gitti burası türkiye borsası kurtlar sofrası yıllar geçti emekli olduk çoluk çocuğun rızkını hırs yaptım sağlam dedim afyon çimonto aldım arada al satlarla zarar dahada fazla oldu. Bizim trilyonlarımız yokki atalım unutalım aklımız fikrimiz afyonda nerden bilecektim kurtlar sofrasına yem olacağımı ******** ****** çoçuklarının lüks hayatlarına meze olacağımı ilgisiz yönetilen şeref haysiyetsiz yönetiçilerle yonetilen şirketlerin kağıtlarını alaçağımı hep suç bendemi ben hırsız ev dahibinin hiçmi suçu yok evet burası türkiye.........
genel alıcı kurumlar / satıcı kurumlar
ilk 5 kurum genel
![]()
Sonuna kadar destekliyorum
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
uysal abimizi
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydın.UYSAL55 kardeşim yazınızı bu sabah okudum.Borsaya nerdeyse aynı tarihlerde girmiş ve aynı sıkıntıları yaşamışız.Szin borsa maceranızı okuyunca kendi yaşadıklarım gözümün önüne geldi.Maalesef borsa böyle .Ama en son AFYON rezilinde yaşadıklarımız tam bir tutarsızlık.Daha düne kadar sürekli yükselen endekse rağmen bizimki geriye saydı.Endeks yukarı bizimki geriye endeks aşağı bizimki yine geriye.Bilanço kar gösteriyor yine geriye.Hiçbir borsa tekniğine uymayan bir hareket tarzı sonunda gerçekten zararın daniskasını yaşıyoruz. Artık kaçamıyoruzda rezil kağıttan.Her yeni günde umut vardır diyelim ve bugünkü gelişmelere bakalım isterseniz.Hoşçakalın
Yer İmleri