Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Harun’un soktuğu kazxığı nasıl çıkarırım diye düşünüyorum. Allah’tan az aldım . On beş k... maliyet düşürsem geri gelir bu ş. Reflisiz.. ytd..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kötü söz sahibine aitdir... Yayınladık sor bakalım neden.. çünkü.. Patron hisse alacağım diyeli kaç zaman geçmiş. Toplantıda ne sözler verilmiş hala yerine gelmemiş.
Acaba bizde diyoruz ki
konutda 1 numarayız diyen patron yalan mı söylüyor........
Burdan bakınca o anlaşılıyor
uşağum neticede burası sanal bir ortam, mesela mevcut adım değil benimkisi gırgır olsun deyu yazdım, laz da değulum ama burası tiyatro yafs, herkes senaryodaki rolünü oynasın, bırakın hakaret makaret nedir, isteyen etsin valla benim içib sıkıntı yok ben sadece ben değilim diye karşılık verdim yoksa niye hakaret ettin diye değil geniş olun uşaklar, eğlenin biraz bu forumlar onun için var
yani buradaki ben ben değilimki sen bana hakaret etmiş olasın, koy gitsin ha ha haaa
zaten patronda koyup duruyor yalanmı herkes uçmuş biz bu zibidinin peşine takılmış bekliyoz uşaklar, yani koyan koymuş zaten
geçen aylık kapanışı rezil bir yerden yaptı sidikli spek ayıp yav, ne güzel krafikimiz vardı halbusi, etti içine resmen
öbür kaatlarda para kazanıp sngyo ucuz kaldı deyip alanda yok, niye acaba diye sormak lazım değilmi
Yer İmleri