Sayfa 275/784 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375775 ... SonSon
Arama sonucu : 6269 madde; 2,193 - 2,200 arası.

Konu: SNGYO - Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by HilmoCeko Yazıyı Oku
    yayınlayanda ben değilim uşağum, baba yorgun, resmen katakulliye gittik ya la zabah zabah,
    [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] abicim kusura bakma ya. Özür diliyorum.. [emoji1][emoji1][emoji1531]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Harun’un soktuğu kazxığı nasıl çıkarırım diye düşünüyorum. Allah’tan az aldım . On beş k... maliyet düşürsem geri gelir bu ş. Reflisiz.. ytd..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by sertçetin Yazıyı Oku
    [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] abicim kusura bakma ya. özür diliyorum.. [emoji1][emoji1][emoji1531]

tapatalk kullanarak iphone aracılığıyla gönderildi
    kötü söz sahibine aitdir... Yayınladık sor bakalım neden.. çünkü.. Patron hisse alacağım diyeli kaç zaman geçmiş. Toplantıda ne sözler verilmiş hala yerine gelmemiş.
    Acaba bizde diyoruz ki
    konutda 1 numarayız diyen patron yalan mı söylüyor........
    Burdan bakınca o anlaşılıyor

5. uşağum neticede burası sanal bir ortam, mesela mevcut adım değil benimkisi gırgır olsun deyu yazdım, laz da değulum ama burası tiyatro yafs, herkes senaryodaki rolünü oynasın, bırakın hakaret makaret nedir, isteyen etsin valla benim içib sıkıntı yok ben sadece ben değilim diye karşılık verdim yoksa niye hakaret ettin diye değil geniş olun uşaklar, eğlenin biraz bu forumlar onun için var

yani buradaki ben ben değilimki sen bana hakaret etmiş olasın, koy gitsin ha ha haaa

6. zaten patronda koyup duruyor yalanmı herkes uçmuş biz bu zibidinin peşine takılmış bekliyoz uşaklar, yani koyan koymuş zaten

7. geçen aylık kapanışı rezil bir yerden yaptı sidikli spek ayıp yav, ne güzel krafikimiz vardı halbusi, etti içine resmen

8. öbür kaatlarda para kazanıp sngyo ucuz kaldı deyip alanda yok, niye acaba diye sormak lazım değilmi

Sayfa 275/784 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375775 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •