Sayfa 275/996 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375775 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 2,193 - 2,200 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Daha aşı bile getiremezken bu kadar bastırmaları enteresan.
    Bu benzetmeyi yapan birine, bu titri verenin taaa....
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bu benzetmeyi yapan birine, bu titri verenin taaa....
    Düşün ki adam Prof. Aşıyı vatan hainliğine ve kız vermemeye bağlıyor. Adam Prof demiş miydim.

Aşıyı maşıyı bıraktım , bu adamın kariyerinin nasıl geliştiğini merak ediyorum şuan.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Hocam , o zat bizimkilerin mısırdaki kankası olan mursi idi. muhalefetin boykot ettiği ve halkın sadece %40ının katıldığı seçimde cb olan mursi ilk kanun önergesinde sizin dediğiniz konuyu ve 2. madde olarak da 14 yaşından küçük kızların evlenme yasağının kaldırılmasını istedi. Neyse ki mısır meclisi kabul etmedi bu 2 maddeli önergeyi.
    Sanırım geçen sene de zindanda kalp krizinden öldü o zat....
    Birkaç ay önce de mühendis bir prof, 12 yaşındaki kız çocuklarının süper kadın olduğu fetvasını veriyordu.

4. Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası

Düşün ki adam Prof. Aşıyı vatan hainliğine ve kız vermemeye bağlıyor. Adam Prof demiş miydim.

Aşıyı maşıyı bıraktım , bu adamın kariyerinin nasıl geliştiğini merak ediyorum şuan.

Hayır meydanda aşı yok, herif ocakta herkes aşı olacak diyor hıyar.

Belki burada aşıyı ilk zamanlarda olmayacaklar vardır, emme o sınıflandırmada son da olupta hemen aşı yaptırmak isteyen on milyonlarca kişi var.

Küfredeceğim yahu sen nüfusun % 60-70'ni aşıla, kalanı sonra düşünürüz.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    '' Aşı olmayana kız bile vermeyeceğiz '' cümlesinin örtülü anlamına bakalım.

Aşı sadece erkeklere mecbur . Kadınlara fikri sorulmuyor, onlar zaten ne denirse yapmak zorunda. Onlar kim köpek ki aşı olup olmama konusunda irade göstersinler.

Yahut onlar aşı olmasa da olur , varlıklarının bir önemi yok . Ölseler bile 6 saat kullanılıyormuş ne de olsa .

Adam bu lafı ediyor ama sövünce ben suçlu oluyorum.

Liyakatsizlik her zaman vardı, fakat bu derecede tavan yapmamıştı.

Ayrıca liyakatsiz olanlar rezil oluruz diye seslerini çıkarmazlardı, rezil ederler bizi diye.

Şimdi ise, baştan aşağı her kademe liyakatsiz olduğundan, at koşturuyorlar.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

8. Abd de enfeksiyon hastalıkları daire başkanı dr, total bağışıklık için yüzde 85-90 rakamı ancak kuratarır, aşağısı bir rakamda nüfus içinde kovid yayılımı devam eder dedi. Türkiye de neye dayanarak 60-70 sayısına ulaşıldı, bildiğim kadarıyla doğru dürüst yayını yok türk doktorların bu konuda.

Sayfa 275/996 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375775 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •