Sayfa 275/582 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375 ... SonSon
Arama sonucu : 4650 madde; 2,193 - 2,200 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

1. O zaman ben şişe satıp ereğli aldım, arada 500 bin fark var diye üzülmeyeyim, hoş üzülmüyorum da bazen dönüp bakınca, biraz şey olabiliyorum Teşekkürler mterkan.

Aslında borsa da fırsatlar her zaman geliyor insanın ayağına... Ama 3 tl den traktör iyiymiş...

2. Bizim Çiftci hiç değişmez bu sene ne para ederse gelecek sene onu Eker. Halbuki hep patates ekse, en azından iki senede bir kazanacak. O ise kaybedeni ekmekten geri durmayacak. Bu yüzden her sene patates ekmeye devam edeceğiz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,156
     Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Bizim Çiftci hiç değişmez bu sene ne para ederse gelecek sene onu Eker. Halbuki hep patates ekse, en azından iki senede bir kazanacak. O ise kaybedeni ekmekten geri durmayacak. Bu yüzden her sene patates ekmeye devam edeceğiz.
    aynen üstadım
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

4. Aslında, borsa ekonomik anlamda, her zaman umudun yeşerip, geleceği güzellemenin bir aracıdır.
    Nereye kadar?, kaybedeceğinin yaşamını etkilemeyeceği yere kadar..
    Limit orasıdır.
    Eğer bu mantalite ile borsada isen: şirketin iflası ya da siyasi nedenlerle şirkete el konulması hariç, bekleyeceksin... beklemesini bileceksin. İlk iki durum sadece bizde görülür.

5.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Bizim Çiftci hiç değişmez bu sene ne para ederse gelecek sene onu Eker. Halbuki hep patates ekse, en azından iki senede bir kazanacak. O ise kaybedeni ekmekten geri durmayacak. Bu yüzden her sene patates ekmeye devam edeceğiz.
    Buna ekonomi dilinde cobweb (örümcek ağı) teoremi derler... Bize uygundur.. Çünkü bizde komşunun tavuğu gözümüze kaz görünür.

6. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Esnafımız için Halkbank vasıtasıyla 60 ay vadeyle ve % 7,5 faiz oranıyla istifade edebilecekleri 100 milyar liralık bir kredi kampanyası başlatıyoruz….

Bunu 1 aydır yazıyorum, ben 50 tahmin ettim 100 milyar geliyor.

7. Vatandaş, pazarda 10 TL lık domatesi 5-6 liraya alma derdine düşer, mahallesinde ortalama daire fiyatları 2-3 milyon iken almayıp, yan sokaktaki daireyi 7-8 milyona almaya kalkar. Alır... alır da son sahibi olur.
    PD/DD çok önemli bir göstergedir..
    Şimdilik yazacaklarım bu kadar.
    Bol kazanç dileklerimle..

8.  Alıntı Originally Posted by mterkan Yazıyı Oku
    Buna ekonomi dilinde cobweb (örümcek ağı) teoremi derler... Bize uygundur.. Çünkü bizde komşunun tavuğu gözümüze kaz görünür.
    Bence patates eken kazanacak. Bu sadece hisse olarak değil, dolar altın faiz de dahil. Bu işin patatesi borsa, onun içindeki patates de isdemir.

Sayfa 275/582 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •