Sayfa 275/284 İlkİlk ... 175225265273274275276277 ... SonSon
Arama sonucu : 2271 madde; 2,193 - 2,200 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

1.  Alıntı Originally Posted by hurolg Yazıyı Oku
    ben 100 endekste TL bazlı 2 adet altlarda gap görüyorum. 8346,28 de ve 7628,73 de. Gerafikte kesikli kırmızı çizgiler. Bunca yıllık (30 yıllık) tecrübelerime göre de bu gaplari hep kapatıyor.Paylaşayım istedim sizlerle de.
    Herhangi bir kriz olmadan oralar dolar mı? İllaki dolması mı lazım?

2. Kuzu dayi, vestl kene kademelerini paylasabilir misin?
    Tesekkurler

3. Bu kadar satış hayra alamet değil.. Kayyum is loading. !!!

4.  Alıntı Originally Posted by hurolg Yazıyı Oku
    ben 100 endekste TL bazlı 2 adet altlarda gap görüyorum. 8346,28 de ve 7628,73 de. Gerafikte kesikli kırmızı çizgiler. Bunca yıllık (30 yıllık) tecrübelerime göre de bu gaplari hep kapatıyor.Paylaşayım istedim sizlerle de.
    HALKB 3,60 lar bir gap var bilmem kaç yıl oldu dolmadı. Endeksin yukarıdaki gapleri doldurması daha olası. ama birden olacak işler değil bunlar. olurda 9040 altına sarkarsa o zaman ihtimal olabilir tabii.9650 üzeri kapanışlar gelip ortalamalar kendisine gelene kadar piyasa teknik olarak sıkıntılı.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5.  Alıntı Originally Posted by suheyl Yazıyı Oku
    Bu kadar satış hayra alamet değil.. Kayyum is loading. !!!
    Kayyum atamak için yirtiniyorlar kuduruyorlar bu düşüş olacak muhtemelen de
    Kayyum olmasa da düşecek
    Burası akp için gelir kaynağı oldu hatırlarsın
    Virmanla bofa ya aciga çak karı al
    Kayyum haberi bankofakp çok zorda kalırsa yaptığı aciklarda o zaman gelir tahminim

Alıntı Originally Posted by lennon Yazıyı Oku
    Kuzu dayi, vestl kene kademelerini paylasabilir misin?
    Tesekkurler
    SIMSEK ve programi ile ilgili karara gore.....

3 TABAN CEKER bankalarda buna gore.....

BORSADA suanda olan satislarda buna gore.....

8200 endeks HEDEFIM de buna gore....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

yazmiyorum.....SENI KIRAMAM....beni seveni kirmam imkansiz....BIRDAHAKI sorunu ozelime gonder....YAZI YAZDIGIMDA....COK SALDIRI GELIYOR....yazmiyacagim.

SEVGILER.....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

8. Emmi burada yazmazsan köyümüze dönelim

Sayfa 275/284 İlkİlk ... 175225265273274275276277 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •