Originally Posted by ConSenSus SenSor Dowgil az serinlesede gezen hatrına dut yemi$ bülbülleri bi daha görse alem. ) Ah nerdee.. borsayı yıktın allak bullak etti,n bir bunu yıkamadın 30100 den beridir yıkılacak dow.!!30892 aha bunu not al kamil .!!
Originally Posted by sindoma53 O okuduğunu anlayan birisi değil anlasa zaten o yazdıklarını burada paylaşmaz . Nerden aldık nerden satıyoruz, oyun şeklimize kadar paylaştık burada graflarla beraber . şimdi yancısı merto da gelir ben demiştim der falan filan .!!
Originally Posted by sindoma53 Şahit nereye adam olanın ışığı sönmez , ışığı olmayanlar mumla dolaşıyor topikte , bilmiyorki o mumdaki ışık seni aydınlık göstermez. baygunluk geldi asdas. grafiğin eksüktü tamamladım. asdas.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by oyunagelenadam yok abi ben garan da yım ya zarar ettim sanıyor vs ondan bir de sen de işlem yapınca tuzu biberi oluyor bu göbele Kendi adına konuşuyorsun di mi . )
bozkurt reis makina bile zor hesapliyor o 2700 jetonu 6 milyon üstü para eder de pala yedirirmi bunu
Bulut 1 tavan daha aldın... İnşallah vermemişsindir...
Originally Posted by ConSenSus SenSor Dowgil az serinlesede gezegen hatrına, dut yemi$ bülbülleri bi daha görse alem. ) Ah nerdee.. 'gezen' değil 'gezegen' yazalımda.
Originally Posted by *Bozkurt Dün sorduğum soruya cevap gelmedi, yok mu içimizde bi matematikci Matematik terk vardır ama kesin..
Forum Rules
Yer İmleri