Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Erzurum'un Köprüköy ilçesinde saat 11.31'de 4,7 büyüklüğünde artçı bir deprem meydana geldi.
Gelişmeleri takip ediyoruz./Afad
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Dışarıdan görüldüğü gibi değil. Benim kayınbaba çiftçilik yapıyor, 280 dönüm arazisi var, her yıl yarısını arpa eker, diğer yarısını nadasa bırakır, hiç bir yıl bol verim alamıyorlar, bazı yıllar ya sıcağı kurağı vurur ürün azalır, bazı yıllar soğuğu donu vurur ürün azalır. Her yıl ziraat bankasından kredi kullanır, o kredi olmazsa işlerini çeviremez, o kredi de dahil olmak üzere anca geçinir. Bu yıl girdileri çok arttığı için hiç kazanamadılar. Önceki ürünler tohumluk kalitesinde olmadığından önümüzdeki yıl için tohumluk da almak zorunda kaldılar. Vel hasıl alacakları kredi olmasa evlerini dahi geçindiremeyecek durumdalar.
bir kaç sene öncesine kadar bile dünyada TARIMDA KENDİ KENDİNE YETEN 10 ÜLKEDEN BİRİ idik..çok başarılı tarım politikjaları ile samanı bile ithal ediyoruz artık..
ekmek istanbul da 4 tl olacak deniliyor..ithal etsen de bir süre sonra dünyadaki buğday kıtlığı nedeni ile bu fiyatları ya arar oluruz yada ekmek karneye falan bağlanır
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Sayın refaba Kent sonunda tavan. Hayırlı olsun.
Kabine Erdoğan başkanlığında toplandı , toplantı sonrasına açıklama bekleniyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri