Sayfa 277/529 İlkİlk ... 177227267275276277278279287327377 ... SonSon
Arama sonucu : 4227 madde; 2,209 - 2,216 arası.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Ş.

1. Geçen sene 30 TL olan hisse. Enflasyon yüzde xxx. Endeks zirve tazelemis. Cante hırsızı ise haberle ele veriyor ve hala pazarlayan var, çok enteresan. Demek ki .... Sevilior.

2.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Seçimden önce fazla salmazlar diye genel bir kanaat var herkeste...Öyle olursa 2 tur daha yaptırır bunlar. İyi takip et, çıkar şu zararını...Haber bitmez bunlarda, zulada daha neler var kimbilir...
    Abi ne yapsam boş ya. Yani hem güzel hayaller kurduruyon hem de vurkac minvalinde konusyosun hangisini yapcaz

3.  Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Abi ne yapsam boş ya. Yani hem güzel hayaller kurduruyon hem de vurkac minvalinde konusyosun hangisini yapcaz
    Benim yaptığımı yap. Zaten bunu aylar öncesinden yazmıştım. 19 ların altında parça parça alıp 20 lerin üstünden haber yollar yollamaz kitleyeceksin bunlara. Bunun için 3-5 para ayır keyfini sür. Ana mal olarak elde ne kadar tutarsın ya da tutmazsın ona karışmam. Keyfin bilir.
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Esasen şu Venezuela petrol konusunda yazmak istediğim makro bazı şeyler var ancak sırf gaz vermemek adına yazmıyorum...Tahsisli öncesinde 3 günde satılan 200 küsur milyon lotu kimin aldığı konusunda ciddi bilgilere sahibim. Ve bunu alanlar ile petrol konusu bire bir örtüşüyor...Her zaman yazdığım gibi piyasa işlem gören toplam lotun % 80'i ellerinde ve fiyatları istedikleri seviyede tutabiiyorlar. Ara ara haber gönderip harçlıklarını da çıkarıyorlar. Haliyle burada ama gerekli ama gereksiz bir şeyler yazmak beyhude... Zamanı gelince yazacağım söz...

İpucu : Venezuela'ya giden uçaklarda kimler vardı ?

Piyasada işlem gören hisselerin % 80’i toplu ise, bu süper bir durum.
    Yolculuk için optimum şartlar mevcut gibi duruyor.
    Sadece zamanını bilmemiz mümkün değil.

5.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Piyasada işlem gören hisselerin % 80’i toplu ise, bu süper bir durum.
    Yolculuk için optimum şartlar mevcut gibi duruyor.
    Sadece zamanını bilmemiz mümkün değil.
    Detaylı hesabını geride yapmıştım, çoğu var azı yok...Neyi bekliyorlar bunu çözmek lazım üstadım.

6. Bu tırışkadan işlemlerle kazandıklarından fazlasını verdiler traderlara...Manyak para dağıttılar son 6 ayda...Feci paraları var, 3 e 5 e bakmıyorlar kesinlikle.

7.  Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    Aynı bilgileri sürekli defalarca paylaşmanın mantığını anlatırsan akordu yaparım tekrar. Ben çözemedim.

Bilmediklerimizi aktarırsan baş tacısın
    AKSA başlığı...Malum şahıs...1-2 şey öğrenmiş, papağan gibi tekrar...Herkes muzdarip demek ki !...

8. Banka borçları kapatıldığında dolar 26 Tl idi, an itibariyle 32 nin eşiğinde...Seçimden sonra herkes 45-50 seviyelerini bekliyor. Hesabı kuvvetli olan şirketin kârını hesaplasın. Tahsisli olayını tereyağından kıl çeker gibi halleden bu yöneticilere ne diye hakaret edeyim kardeşim...Şimdi gelecek birieri "gaz veriyorsun" diyecek...Gaz maz değil gerçeği yazıyorum. Sadece gerçeği !

Sayfa 277/529 İlkİlk ... 177227267275276277278279287327377 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •