Sayfa 277/1005 İlkİlk ... 177227267275276277278279287327377777 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 2,209 - 2,216 arası.

Konu: Viop LII

1.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    %100 enflazyon biraz fazla dill mi?
    eylül den mayıs a kadar baskılandı dolar onu da hesaba katın.O sürede enflasyon boş durmadı işledi.Dolar 18 den kalkarken aslında yüzde 30-40 geride idi.Şu an o kısmı ancak kapadı.Şimdi son 8-10 ayki enflasyonu eklemeli ki fark tamamen kapansın.

2. Tüpten şaşmıycan abi, ahım şahım bi tahta olmasa da enazından endekisle paralel hareket ediyor. Az bişii de olsa ocakta gördüğü zirveyi o da geçmiş
    Ama
    Ocakta gördüğü zirveyi çoook daha geçenler hatta tur binen rekor tazeleyen tahtalar mevcut, onlar ihya oldu... Endekiste düzeltme başlarsa bu sefer atları iyi seçmek lazım, bistte uyuz eşek seçince geride kalıyoruz
    Bunlardan biri de petkim, ocakta 22 lerde imiş şuan 16 bucuklarda cebelleşiyor
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tüpten şaşmıycan abi, ahım şahım bi tahta olmasa da enazından endekisle paralel hareket ediyor. Az bişii de olsa ocakta gördüğü zirveyi o da geçmiş
    Ama
    Ocakta gördüğü zirveyi çoook daha geçenler hatta tur binen rekor tazeleyen tahtalar mevcut, onlar ihya oldu... Endekiste düzeltme başlarsa bu sefer atları iyi seçmek lazım, bistte uyuz eşek seçince geride kalıyoruz
    Bunlardan biri de petkim, ocakta 22 lerde imiş şuan 16 bucuklarda cebelleşiyor
    Bana mı diyon Bozkurt hocam ?

Portföyündeki hisseleri ocak zirvesini geçmeyip portföyü ocak ayı zirvesini geçenlerde mevcut olabilir.
    Son düzenleme : pisyedili01; 17-07-2023 saat: 13:21.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

4. eregl oyle pek sevdigim bir hisse degil acikcasi kisa vade trade icin... kisa vadeli grafigi guzel buldugum icin aldim..grafik altta..

Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

5.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Bana mı diyon Bozkurt hocam ?
    Yok şahit abiye diyorum. Bana seslendi ya, kaadın tatı yok biraz gıdıklasana deye, sanki parayı kumdan sıyırıyoruz, herşeyi benden bekliyor şahit abi de işin hep kolayında asdasdass
    Hamdım Piştim Yandım

6. hiç bir arcelikte klima yok...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8. Erdoğan: Körfez Ülkelerinin Türkiye'de Belirli Varlıkları Satın Almaları Söz Konusu - Bloomberg HT

satılmadık neyimiz kaldı...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 277/1005 İlkİlk ... 177227267275276277278279287327377777 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •