Yigido Luka sayesinde belki
Siyonik Masonik duzen
Cok yahinda haci emmi
Tarihe gomcurcekler onu
Yalniz bu kisi dusunemiyom
Avusturya kapatti
Docland 15 gune kapancak
Bizi cok merak ediyom Kisin
Erdoğan:"Finansal kriz yönetimlerinde birikim ve tecrübe sahibi bir ülke olarak dünyanın içinden geçtiği kritik dönemin açtığı fırsatları değerlendirmekte kararlıyız"
Erdoğan : Türkiye tarihinde ilk defa kendi ihtiyaçlarına uygun bir ekonomi politikası izleme fırsatı elde etmiştir. Bu politikayla biz ne yaptığımızı gayet iyi biliyoruz."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
twitterdan
Sülün Osman köprüden geçenlerden para alıyordu ...
.............. köprülerden geçmeyenden bile para alıyor...
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Başlığa şu notu bıraktım. Burada da dursun
Bu gün beni dolandırmaya kaktılar, ipten döndük .Bütün gündür onunla uğraştım. Asla ve kata sizi telefonla arayıp *****zın kızlık soyadını bile söyleseler inanmayın. Nereden arasalarsa arasınlar. Hepsi yalan. Sizin bilgilerinize ulaşıp, derslerinine çalışıp arıyorlar.
Ben yemem demeyin ince işçilik yapıyorlar.
Çekirgeymiş, ilk önce saygılı ol!
Yukarıda ki açıklamaNA bakınca acilen bir psikoloğa görünme zamanın geldiğini beyan etmişsin.
Bu güne kadar başımıza ne geldiyse, her halttan anladığını sanan, sapla samanı ayıramayan makarna beyinlilerin düşünüp uygulamaya geçmesi yüzünden geldi.
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
Yer İmleri