Artan

3,41 10 18:10
190,30 10 18:10
20,90 10 18:10
149,80 9.99 18:10
70,50 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

21,96 -10 18:10
11,18 -9.98 18:10
16,95 -9.98 18:10
44,00 -9.98 18:10
2,53 -9.96 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

17.682.698.512,25 18:10
10.423.614.149,00 18:10
8.776.313.074,80 18:10
6.973.338.929,56 18:10
6.858.344.629,37 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 279/279 İlkİlk ... 179229269277278279
Arama sonucu : 2229 madde; 2,225 - 2,229 arası.

Konu: Xu030 endeks

1.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    OZANIM....

yazilarini hayranlikla okuyurum.....senin gibi insanlarin cogalmasi lazim....

yukaridaki yazim....seni ANLIYAMIYANLARA.....
    eywallah kuzum, o senin büyüklüğün

dünkü alım iştahı şaşırttı beni biraz, burası artık kolaynan düşmez dedirtti adeta.. bugün daha sakin bi piyasa var, bofa banka satıyor ağırlıklı, 4 milyara yaklaştı eksisi.. shortçu topluyor gibi, çuval dolarsa topuklar, yeterince shortçu/satıcı bulamazsa daha aşağılara doğru dökme hareketi çeker seans sonu

2. özgür başkan formunda bu aralar, önce dedi ki- akp ve mhp'lilerle artık kutuplaşmayacaz, yemeklerimize davet edicez, onlarınkine gidicez, ertesi gün maduro hadisesi vuku bulunca -hani maduro dostundu senin, git kurtar onu git abd'ye savaş aç erkeksen' falan diye kükredi.. dünkü parti toplantısında sızlanmış milletvekillerine -abd büyüelçisi benimle görüşmüyor, olur mu böyle olur mu, biz iktidara gelecek partiyiz abd büyükelçisi bizle görüşmüyor hiç olmazsa 5 dk

sonra demiş ki- seçimi kazanamazsak ben 30 yıl hapis yatarım, siz de çilesini çekersiniz.. nasıl bi laf anlamlandıramadım, ne yapmış ki 30 yıl ceza alacak ? neyse akıl ermez cehape'nin işlerine.. ekrem başkan da 2023 seçimlerinin kazanılacağından çok emindi, onun için bu kadar cüretkar gitti, ihtiyatsız adam diye karakter vardı eski hıbır'da, o hesap.. seçim kaybedildiği için şimdi 30 yıl hapis yatacak.. yazık

3. ortalık yine karışık.. venezuella petrollerinin hepsi benim diyor sarı paşa, petrol kaçırmaya çalışan rus bayraklı gemiye asker çıkararak el koydu okyanus ortasında, israil tekrar irana dalacak havasında, grönland el konulunca nasıl tepki verelim arayışında avrupa başkentlerii, halep'teki ypg unsurlarına karşı müdahale başladı diyolar, ortalık karışık

3 gün üstüste %2+ skor yapan istanbul borsası doğal bi satış yedi, asels bimas tutarak özellikle bankalara bastılar, demekki yeterince shortçu bulamadılar.. ara sıra satış olması eşyanın tabiatı.. aps değişimi olmamış bugün, pazartesi +27 bin artış olduktan sonra salı -15 bin ile yukarı sürmüşlerdi.. yarın ne olur belli değil, muhtemelen eksi açılış sonrası yukarı sürer, shortçu gelirse patlatır yukarı, gelmezse aşağı devam mokoko olur.. yukarı olacaksa açılışta hemen yukarı sürdüğünü görmemiz lazım

4. eziklik

Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    özgür başkan formunda bu aralar, önce dedi ki- akp ve mhp'lilerle artık kutuplaşmayacaz, yemeklerimize davet edicez, onlarınkine gidicez, ertesi gün maduro hadisesi vuku bulunca -hani maduro dostundu senin, git kurtar onu git abd'ye savaş aç erkeksen' falan diye kükredi.. dünkü parti toplantısında sızlanmış milletvekillerine -abd büyüelçisi benimle görüşmüyor, olur mu böyle olur mu, biz iktidara gelecek partiyiz abd büyükelçisi bizle görüşmüyor hiç olmazsa 5 dk

sonra demiş ki- seçimi kazanamazsak ben 30 yıl hapis yatarım, siz de çilesini çekersiniz.. nasıl bi laf anlamlandıramadım, ne yapmış ki 30 yıl ceza alacak ? neyse akıl ermez cehape'nin işlerine.. ekrem başkan da 2023 seçimlerinin kazanılacağından çok emindi, onun için bu kadar cüretkar gitti, ihtiyatsız adam diye karakter vardı eski hıbır'da, o hesap.. seçim kaybedildiği için şimdi 30 yıl hapis yatacak.. yazık
    Şu eziklik hafife alınmasın. Adama Antonio Costa için “Kişisel olarak hayranlık duyduğum birisi ama bu kadar önemli bir gündemde sadece açılış konuşması yapıp ayrılması ve bizim baş başa 5 dakika bile kendisiyle görüşme imkânı bulamamamız kabul edilebilir değil.” ifadelerini kullandı. Sen Türkiye'de iktidar iddian olduğunu belirtiyorsun ama yabancı bir siyasetçiye hayranlık duyduğunu söylüyorsun.

https://www.milliyet.com.tr/gundem/o...-degil-7504816

5.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    havasında, grönland el konulunca nasıl tepki verelim arayışında avrupa başkentlerii, halep'teki ypg unsurlarına karşı müdahale başladı diyolar, ortalık karışık

Trump Grönland'a el koyacağına Danimarka'ya el koysun. Grönland'a el konulunca ne yapacağını bilemeyen Avrupa, Danimarka'yı istiyorum deyince şok olurlar, hiç seslerini çıkartamazlar....
    Danimarka'ya el koyunca Ruslar'ın Baltık trafiğini de kontrol altına almış olur.
    Hem de Danimarka krallığı ünvanını da kendi uhdesine almış olur. O zaman gerçek bir kral olur....
    Abd'de Grönland değil de komple Danimarka'ya el koyma fikrini Trump'un kulağına birisi üflese çok iyi olur...

Sayfa 279/279 İlkİlk ... 179229269277278279

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •