Burada sular bulandı diğer topiklere dönelim en iyisi.
HERİF 155 İ ARA diyor ,telefonu kapatmadan, dangalak gibi 155 tuşluyorsun ,DAHİLİ 155 den şıracısı cevap veriyor. Herifler her şeyini nasıl öğreniyorsa öğreniyor, öyle arıyor.BU YÜZDEN UYARDIM.ASLA VE KATA TELEFONLA ARAYAN HİÇ KİMSEYE HİÇ BİR BİLGİ VERMEYİN DİYE.Nasrettin hocanın hikayesine döner ,hırsızın hiç mi sucu yok. Adamlar dolandırıcı. Kimler tongaya düşmedi ki.
Selçuk Parsadan Başbakanı dolandırdı yafBen de bir kez daha uyarıyorum.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Biliniyordur ama ben tercümesini yapayım.
1-Dolar uçaçak TL değer kaybedecek, işçilik saati 1dolar günlük 8 dolar civarına gelecek, yabancı ülkeye fabrika kuracak benim vatandaşım 240 dolara eşşek gibi çalışacak, Yabamcı şirketleri zengin edeceğiz, bizde (biz derken belli kesimimiz) parasından faydalanacağız
2- TL değer kaybedecek 3-4 milyonluk evleri yavancı rahatça alabilecek, ülkeden bolca ev arsa alacaklar döviz gelecek, sizler çadırda kalın
3- TL değer kaybedecek Ruslar Almanlar otellerde bedavaya yakın tatil yapacak, oteller tıka basa dolacak, sizler ise yakınlarda dere ırmak varsa orası yeterli
4- En iyi ürünlerimizi daha çok ihraç edebileceğiz, gavurun gümrüğünden dönen veya yurtdışına gidemeyen çürük çarıkları pazardan alabilirsiniz
5- Dövizin bu kadar değerlenmesi Zeki gençlerimizi yurtdışına cezbedecek, akıllı ve yetenekli gençler yurtdışına gidecek,gidemeyen mafya özentileri ve kabul edilmeyen suçlular burada kalacak.
YABANCI DOLARIYLA TOPLUMUMUZU KENDİNE MODERN KÖLE YAPIYOR, BİZ DÖVİZ GETİRİYOR DİYE SEVİNDİRİK OLUYORUZ.
Savaş artık cephede olmuyor, parayla oluyor.
İşgal toprak kazanmakla olmuyor, parayla oluyor.
Esir almak kelepçelemekle olmuyor, parayla oluyor.
Dolar/TL :11,5630
Euro/TL : :12,9904
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Dolar/TL :11,6856
Euro/TL : 13,1365
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri