Sayfa 279/1003 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329379779 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 2,225 - 2,232 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IX

1.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Dolar bazlı hesapladığınızda herhalde yarısı buharlaştı diyorsunuz?
    elbette dolar bazlı

2. Merhaba arkidişler,

Gün içerisinde yazamadım, fakat bugün topladığım ABD Doları oranlarını sizlere de bildirmek isterim:
    Fiba: Aylık mevduat %0,1; 45 günlük süre için günlük repo %3,5 (boşta bakiye kalıyor), bir de FBI isimli fonu öneriyorlar (satışta valör 2 gün)
    Denizbank: Aylık mevduat %2,5, DAS isimli fonu öneriyorlar (satışta valör 1 gün)

Yarın da bilgilendirmelerim olacak.

Hepinize selamlar

3. Artık kimse kimseyi dinlemiyor ! Anayasa mahkemesinin bile kararları uygulanmazken , yazılı olmayan- olamayan sözlü tavsiyelerin uygulanmasını bekleyemeyiz. Uygulayanların da mutlaka başka saikleri vardır. Devlet mekanizmasında her şey kanunlara uygun ve yazılı olmalı. Sonra yapılan işi izah edemez duruma düşürürler adamı.

4.  Alıntı Originally Posted by Crunch Yazıyı Oku
    Merhaba arkidişler,

Gün içerisinde yazamadım, fakat bugün topladığım ABD Doları oranlarını sizlere de bildirmek isterim:
    Fiba: Aylık mevduat %0,1; 45 günlük süre için günlük repo %3,5 (boşta bakiye kalıyor), bir de FBI isimli fonu öneriyorlar (satışta valör 2 gün)
    Denizbank: Aylık mevduat %2,5, DAS isimli fonu öneriyorlar (satışta valör 1 gün)

Yarın da bilgilendirmelerim olacak.

Hepinize selamlar

FBI fonuna istediğimiz zaman girip çıkabiliyormuyuz. Fibanın serbest fonlarına bildiğim kadarıyla belirli tarihlerde giriş- çıkış oluyor. ( bana sms ile bu tarihler geliyor )

Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    FBI fonuna istediğimiz zaman girip çıkabiliyormuyuz. Fibanın serbest fonlarına bildiğim kadarıyla belirli tarihlerde giriş- çıkış oluyor. ( bana sms ile bu tarihler geliyor )
    FBI' a istediğiniz zaman girip çıkabiliyorsunuz. Sizin dediğiniz FJM.

Pixel 7 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    headquarters'a istediğiniz zaman girip çıkamazsınız ama state ofislerinde zaman kısıtlaması yoktur..

7. Akbank 32 gün %47 yapmış.

Sayfa 279/1003 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329379779 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •