Sayfa 28/1002 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 217 - 224 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Erdoğan, bugün MHP Genel Başkanı Bahçeli'yi evinde ziyaret edecek

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    kesinlikle katılmıyorum tv de baktım
    gs li yöneticiler başta abdülrahim ve başkan olmak üzere teknik heyet ve arda feryat figan kırmızı kart yalan diyor
    ama kırmızı kart %100 doğru adam direk dirseği ankaragüçlünün dudaklarının oradan gömüyor bakarak ve bilinçli bir dirsek görerek vuruyor
    futbolun fetösü fatihin dediği gibi adam kafasını dirseğe gömüyor komedi açıklamasını ciddiye almadan seyretmişsen görürsün

penaltıya baktım ortada bi karar tv de ki yorumcular bile ikiye ayrılmıştı
    trtde ayhan akman gsli olarak penaltı yok dedi beşiktaşlı ali gültiken penaltı dedi

asporda adlarını bilmediğim 2 yorumcudan fenerli olanı penaltı dedi gs li olan değil dedi

feyyaz bişey dedi mi bilmiyorum erman varmıydı o ne dedi bakmadım aspor ilgi alanımda olan spor kanalı değil

bence de penaltı bş fenerli olarak muhtemelen bi gs li oalrak sence penaltı değil
    https://tr.beinsports.com/lig/super-...aray-mac-ozeti
    2.dakikadan sonra pozisyonlar.Adam bodoslama geliyor,Muhammetin dirseği adama geliyor,kırmızı.Falkao ya ceza sağsında hareket devam kafadan seken top ele değince penaltı.Daha yorum yapmam videodan ne görürseniz o. Ben yazdığımı gördüm.

Bitlis'te askeri helikopter düştü: 9 şehit

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Osman erbaş da helikopterde imiş diyorlar
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bitlis'te askeri helikopter düştü: 9 şehit
    Allah rahmet eylesin.

Bitlis'te düşen helikopterde Elazığ 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş da şehit oldu.

Sayfa 28/1002 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •