Sayfa 28/610 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon
Arama sonucu : 4878 madde; 217 - 224 arası.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Ş.

1. 18.11 de atacak genel kurul kap açıklamasını sanırım?

2. Genel kuruldan beklentiniz nedir? Gündem belli, onun dışında ne gibi bir beklentiniz var. Güzel birşey olsa 23.58 de gönderir[emoji3][emoji3][emoji3] 2021 bilançosu gibi..
     Alıntı Originally Posted by Egetorik Yazıyı Oku
    18.11 de atacak genel kurul kap açıklamasını sanırım?
    AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...

3. 10 TL ye bile bölümemiyor adi hisse, adamın niyeti bozuk olunca bedava bile olsa hisse pahalı geliyor millete..!!!

Yatırım tavsiyesi değildir..!!!

4. yazık ettiler

5. Niye tabana vermedi, şaşırdım. Tamda beklediği ortamdı[emoji2][emoji2][emoji2] ( - ) %1-2 kesmez bizi pirhana...

AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...

26,04,2022 işgyo +5,30 özkgyo -1,92 böylede haysiyet yoksunu bir yönetimimiz var özak yarın %100 bedelsiz veriyor karı işgyo nun 2 katı dd fk yazmaya gerek yok ALLAH şu mübarek günlerde belanızı versin inş....
    nasip....

7.  Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    26,04,2022 işgyo +5,30 özkgyo -1,92 böylede haysiyet yoksunu bir yönetimimiz var özak yarın %100 bedelsiz veriyor karı işgyo nun 2 katı dd fk yazmaya gerek yok ALLAH şu mübarek günlerde belanızı versin inş....
    Bana uğursuz diyen yav.şak.ların hiç birinin sesi çıkmıyor..!!!

Bunun bu poku yiyeceğini sabahtan yazdım, beni hiç şaşırtmadı..!!

Hırsız her zaman hırsızlığını yapar, 2019 da da aynı ip.ne.li.ği yaptılar yine yapıyorlar, değişen hiçbir şey yok..!!!

O zamanlar ellerinde büyükyalıdan başka hiçbir şey yoktu, şimdi şirketin mal varlığı beşe katlandı hissesi yine yerlerde sürünüyor, bu Ahmet efendi adam olmaz, ramazan mübarek gün bile kul hakkına girmekten korkmayan adamdan iyi niyet beklemek en hafif tabirle saflık olur..!!!
    Benim vaktim çok, bekler hakkımı alırım, olan üçbeş kuruşunu buna yatırıp orta vadede zarar eden küçük yatırımcıya olacak yine..!!!

Yatırım tavsiyesi değildir..!!!

8. Geri.zekalı 3.1 ben ne yazdım, uğursuz 3.1 geldi çıkış ivmesi yakalayan kağıt düşmeye başlar dedim, düşüyor işte, sen sat git kağıt güzel yerlere gelecek, hala ben dedim diyor kafa.sız herif günde 500 tane şey sallıyor biri tutuyor bildim diyor, vakti çokmuş bekler alırmış, al bakalım alabilecek misin...ytd.

Sayfa 28/610 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •