Sayfa 28/1000 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 217 - 224 arası.

Konu: Viop XLIII

1.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Bugün yurt dışından getirmiş olabilirler...
    Parası olan yurt dışına kaçırdı..
    Parası olmayan kendisi kaçtı..
    Bir kaç saf biz kaldık..
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Şahna abi nasıl tanımış fakiri 5 kilometreden... aynen benim gibi fakirler tası tarağı topladı aynen Haymanaya...

Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    win 11 in önemi yok , önemli olan borsa terminalinde , hızlı veri akışı varken (alım satımlar hızlanmışken) donma yapıyorsa win 11 olsa ne olur

işlemcin yüksek olacak , intelse en az i 5 yine en az 6 çekirdek olacak ,ram yüksek olacak , bu dediklerimin bilgasayar özellikleri en ucuzu da şu an 12 bin lira civarı ,

ama her gün borsayla uğraşan birisinin de alması şart

bugün şöyle online satış yapan yerlere bilgisayar için gezdim , 210 bin liraya masaüstü bilgisayar var ...
    oldu canım bir de ayda 2500 dolar bloomberg terminal alırız burdakilerden 3-0 önde başlarız
    Matriks çöp. Matriks IQ iyi idi ama BAR sayısı az ve Robot için ek komisyon var. Matriksten bu kafayla bi b.k olmaz silinirler, ideal azıcık daha kullanıcı arayüzünü basitleştirip halka inse siler atar da yavaş adapte olunuyor.

Bi de tabi burdaki ağır abiler babalar hep matriksci, gerçi ideale geçen abeylerim de var.

Ryzen7 5800x işlemcim var, overclocklu, üstündeki soğutucu bile 2 milyar kafayı yersin bilgisayar fiyatları insani seviyeleri aştı gitti.

2020 sonu 20 bine topladım hanım manyak mısın araba parası diyordu şimdi toplasan 100 bayılırsın bu ne dayu...

Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Yarın için 713m margin var. İnanılmaz bir rakam.
    Allah yardımcıları olsun.

Ben forumu artık takip ama paylaşımı azaltma zamanı geldi, herkese sevgiler selamlar emeği geçenlere teşekkürler bol kazançlar.

Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Yarın için 713m margin var. İnanılmaz bir rakam.
    milleti iyi yakaladı bu şeytanlar.....borsamız çakallara kaldı.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

3. saat 15'e kadar yukarı basıyor normalde böyle günlerde. Terste kalanlar en az hasarla atlatır umarım.

4. O kadar söylüyoruz cetonları idareli kullanın diye, son iki günde makinaya 30bine yakın yeni ceton atıldı.iplisse uyup poz. artırılmaz arkadaş bu masa hisse senedine benzemiyor attığın ceton makinanın içinde kalıyor.
    Hamdım Piştim Yandım

5. Gün içi büyük hacim oluyor esas kar-zarar orada oluyor, gün sonuna çok yansımıyor.

Gün içi APS önceden yayınlanıyordu sonra kaldırdılar.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. Son yorum da ne olduğu ile ilgili olsun.

Benim penceremden.

Memedabim olsun. Yerli esnafımız olsun. Efendime söyleyim KY mis, zavallı nosfe ben, işte hepimiz. Dedik işte dirence geldik, yabancı da yok, olacak olan belli gene anasını satim gömecekler. Dötümüzü elimizle tutalım da gömünce çok şeetmesin diye.

Ama esas çakallar çakal çakaltosu ÜNLÜ ve şürekası (HSBC vs.. ) tam da bu anı beklemişler. YORRO larını alıp gelmiş, avrupa merkez bankası matbaasından çıkan gıcır gıcır yorrolarla dirençte malı veren zavallı ky nin ve dahi bu malı verme sonucu oluşacak dalgadan faydalanmak isteyen bizz gibi çakalların hepsini. Doldurup. Kepçeye. Kılçıksız kemiksiz titremeden sımsıkı dimdik bi temiz temizlemiş almış ne var ne yok.

Hatırlatma yapalım, bu ekip, NACİ döneminde borsayı 2.2 cente çıkartıp. Reisin sektörün lannn sizi de nacinizi de demesi sonucu. Benim hesaplarıma göre en az %40 soktuğumuz ekip. Reisi bilir tanırlar, reis de bunları bilir tanır. Bu adamlar ölse gelmez derdim açıkçası hiç denklemimde yoklardı. Nereden çıktılar? Neden çıktılar? Gene geçenki gibi 3 gün taban mı yicez giderlerken? Yoksa bu sefer ralli gibi ralli mi olacak?

Hepsi az sonra. Ama dediğim gibi çok yazdım benden bu kadar bi süre mola selamlar sevgiler yorumlar olursa zevkle okurum...

7. Üstad,

Asgari ücret Türkiye tarihinde hiç 800 dolar olmadı, olamaz da. Hafızan seni yanıltıyor. 2007 yılında 295$. Son 20 yılda en yüksek 2015 yılında 450$. Çaycı ablaya miras kalmıştır o asgari ücret arttı sanıyordur

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Asgari ücret geçmişte 800 dolar olduğunu hatırlıyorum .

Temizlikçi ve çaycılar güvenlik yılda 3 hafta 1 ay Avrupa’da şehir şehir gezerdi .

O zamanlar benden 20 yaş büyük bir abla vardı 38 ülke gezdim diyordu çalışanlara çay dağıtarak .

Yıl 2007 ler gerçekleşmişti bu olay

8. Akşam BBHT'yi seyretmedim zaplarken 15 milyar dolar, net hata noksan, yarın görürüz gibi laflar geçti.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 28/1000 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •