Sayfa 280/540 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380 ... SonSon
Arama sonucu : 4317 madde; 2,233 - 2,240 arası.

Konu: ULUSE - Ulusoy Elektrik

1.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    bugun itibari ile araniza katildim ,patronlari kici basi bir oynuyor pek tekin birilerine benzemiyorlar ama urettikleri urunlerin ic pazarda elzem urunler olduklarini gordukten sonra dusunmeden satis ve kar rakamlarina bakip ucun besin hesabini yapmadan uzun vade icin aldim .Yurtdisi pazarlari onemli ancak cogu ulke bu konuda muhafazakar yerel urunleri koruyucu politikalar izliyor ,bunun icin aglarini gelistirmeleri ve hedef pazarlarda ortaklik kurmalari onemli .Endonezya hedef pazar gibi gozukuyor .Sirket ile ilgili tek olumsuz gozlemim kayserili uyanik patronlari ,2 gundur arastiriyorum pek gozum tutmadi okul falan aciyorsa bir isadami gunahlarindan arinma cabasindadir diye dusunmusumdur hep .26 aydir FMIZP de ayni tip bir patron yuzunden surundum bunda da ayni tarz duzenbaz havayi sezmiyor degilim .
    sanırım şirketin patronlarını çok yakından tanıyorsunuz ! (bu yakıştırmaları yapabildiğinize göre ) sık sık şirkete ziyarete de gitmişsinizdir ! Yatırım hesabınızda şirketin hissesi var ise ortaksınızdır.Sık sık ziyaret ettiğiniz şirketin sektörde iyi bir yeri olduğunu biliyorsunuzdur mutlaka , haklarında çirkin sözler söylediğiniz patronlar sevilen ve saygı duyulan insanlardır

işin insani yönünü bir kenara bırakırsak ;
    güzel ciro yapmışlar , karlılıkta iyi bence . 2 yurtdışı yatırımı da (Endonezya ve Cezayir ) şirkete katkı yapacaktır. geçen sene bu aylarda 8-9 lira iken bugün 19 tl bence mükemmel bir yatırım olmuş.Aynı dönemde diğer yatırım araçlarından (faiz,döviz vs) çok daha fazla kazandırmış. tatmin etmeyenlere önerim : bitcoin, varant, viop vs
    temettü de ödüyor , beklenti nedir anlamadım ?
    yani başka senetler gibi her gün taban , tavan mı yapsın. Yatırım yapılacak bir platformda taban , tavan heyecanı arayan bence lunaparka gitsin.
    Bu arada 2gün araştırdığınız insanlar hakkında atıp tutmamanızı tavsiye ederim hem medeni , hem de ahlaki bir durum değil ...

2. Şimdi bu ne anlatıyor yıl bitti bu 9 aylik

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. KARlılık iyi; fiyat kazanc sektor sirketlerinin altında..yani iyi bir şey demek istemiş sn matesis uluselektrik için

4.  Alıntı Originally Posted by Dislekbill Yazıyı Oku
    KARlılık iyi; fiyat kazanc sektor sirketlerinin altında..yani iyi bir şey demek istemiş sn matesis uluselektrik için
    arkdslar sahsi gorusumdur ...

ukuse yil sanu 75 -80 arasi beklerim ama
    olasi 85-90 bana supriz olmaz ...

en kotu kosulda 20-22 bandinda olmasini beklerim aralikta 630 dan 710 civarina isci artisi
    ve yaptigi is anlasmalari 2018 de kendine guvenmese bukadar isci alimi yapmaz ve yatirimlar devreye girecek...

yil sonindan ziyade 2018 e odaklanmak daha dogru olacagi kanatindeyim 20 tl alti icin bu kagitta cok olumluyum.....

yatirim tavsiyesi degildir...

kisa sureli turbulanslara aldanmayin

en iyisi konselide gorup ona gore degerlendirmek gerek ...

ama 20 tl alti kaybedecegink sanmam ytd
    Son düzenleme : MATESİS+; 18-02-2018 saat: 16:58.

5.  Alıntı Originally Posted by MATESİS+ Yazıyı Oku
    arkdslar sahsi gorusumdur ...

ukuse yil sanu 75 -80 arasi beklerim ama
    olasi 85-90 bana supriz olmaz ...

en kotu kosulda 20-22 bandinda olmasini beklerim aralikta 630 dan 710 civarina isci artisi
    ve yaptigi is anlasmalari 2018 de kendine guvenmese bukadar isci alimi yapmaz ve yatirimlar devreye girecek...

yil sonindan ziyade 2018 e odaklanmak daha dogru olacagi kanatindeyim 20 tl alti icin bu kagitta cok olumluyum.....

yatirim tavsiyesi degildir...

kisa sureli turbulanslara aldanmayin

en iyisi konselide gorup ona gore degerlendirmek gerek ...

ama 20 tl alti kaybedecegink sanmam ytd
    BENİM GÖRDÜĞÜM 50 günlük ortalamalardan arada çok kısa süreli ihlal etmiş olsada sürekli tepki vermiş..son fiyat 50 günlüğün üstünde ..20.50 civari realize edilip 19.50 üstü tekrar girilebilir diye düşünüyorum sn.matesis..macd günlükte yeni kesti .aylık macd iyi..haftalıkta yukarı atarsa ufak bir şey bırakır..tabi uzun vadeli senin dediğin gibi..yeni fabrika yonetimin agresif buyuyeceğiz açıklamaları vede haber akışı devam ederse 2018 iyi bir fiyatta tamamlar..birde sen bir grafik baksan..

6. SIYAHLAR NEGATIF UYUMSUZLUK
    KIRMIZI POZITIF UYUMSUZLUK
    ENDEKS 100
    HAFTALIK

SISTEM DERKI

118 bın ustu kaanıslarda rahatlar
    115 bın altı 1. stop bolgesi kisilerin keyfine kalmis
    111 alti kapanıslarda kesınlıkle stop ol

111 asagı kırar ve hatta kapanıs yaparsa bıst mezbaya doner der benim sistem

ASLA YATIRIM TAVSIYESI DEGILDIR...
    EGITIM CALISMASININ BIR SONUCUDUR...

ustteki endeks ....
    aksam uluse bakalim insallah

7.  Alıntı Originally Posted by MATESİS+ Yazıyı Oku

SIYAHLAR NEGATIF UYUMSUZLUK
    KIRMIZI POZITIF UYUMSUZLUK
    ENDEKS 100
    HAFTALIK

SISTEM DERKI

118 bın ustu kaanıslarda rahatlar
    115 bın altı 1. stop bolgesi kisilerin keyfine kalmis
    111 alti kapanıslarda kesınlıkle stop ol

111 asagı kırar ve hatta kapanıs yaparsa bıst mezbaya doner der benim sistem

ASLA YATIRIM TAVSIYESI DEGILDIR...
    EGITIM CALISMASININ BIR SONUCUDUR...

ustteki endeks ....
    aksam uluse bakalim insallah
    sağol matesis usta..bekliyoruz

Sayfa 280/540 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz