KARlılık iyi; fiyat kazanc sektor sirketlerinin altında..yani iyi bir şey demek istemiş sn matesis uluselektrik için
KARlılık iyi; fiyat kazanc sektor sirketlerinin altında..yani iyi bir şey demek istemiş sn matesis uluselektrik için
arkdslar sahsi gorusumdur ...
ukuse yil sanu 75 -80 arasi beklerim ama
olasi 85-90 bana supriz olmaz ...
en kotu kosulda 20-22 bandinda olmasini beklerim aralikta 630 dan 710 civarina isci artisi
ve yaptigi is anlasmalari 2018 de kendine guvenmese bukadar isci alimi yapmaz ve yatirimlar devreye girecek...
yil sonindan ziyade 2018 e odaklanmak daha dogru olacagi kanatindeyim 20 tl alti icin bu kagitta cok olumluyum.....
yatirim tavsiyesi degildir...
kisa sureli turbulanslara aldanmayin
en iyisi konselide gorup ona gore degerlendirmek gerek ...
ama 20 tl alti kaybedecegink sanmam ytd
Son düzenleme : MATESİS+; 18-02-2018 saat: 16:58.
BENİM GÖRDÜĞÜM 50 günlük ortalamalardan arada çok kısa süreli ihlal etmiş olsada sürekli tepki vermiş..son fiyat 50 günlüğün üstünde ..20.50 civari realize edilip 19.50 üstü tekrar girilebilir diye düşünüyorum sn.matesis..macd günlükte yeni kesti .aylık macd iyi..haftalıkta yukarı atarsa ufak bir şey bırakır..tabi uzun vadeli senin dediğin gibi..yeni fabrika yonetimin agresif buyuyeceğiz açıklamaları vede haber akışı devam ederse 2018 iyi bir fiyatta tamamlar..birde sen bir grafik baksan..
Yer İmleri