+1 Bence bu is bittiSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
fatih üstadım, bu formdaki belki en cahil kişiyim ama bin bilsen de bir bilene danış misali acizane olarak temkini elden bırakmamanızı size ve yükselişlerde heyecanlanıp treni kaçırmayayım duygusuyla hareket edebilen tüm dostlara tavsiye ederim. bir an uçuş başlıyor, trendeki yerinizi alıp emniyet kemerlerinizi de sımsıkı bağlayın havası veriyorlar. sonrası malûm. gerçi buralar orta vade için oldukça cazip ama ille de girilecekse çok küçük adımlarla fazla açılmadan ve beklenmedik durumlar için b planı hazırlanmış şekilde girilmeli. mesela 85 endekste şu kadar, olur da 75 endekse falan gelirse de bu kadar, hatta daha da kötü olursa bir bu kadar daha alım yaparım gibi planlar şart. .uzmanların genel görüşü, olası tepkilerde 95 ile yüz aralığının direnç olacağı ve yüzbin seviyelerinin işler tamamen düzelmediği sürece zor olacağı yönünde. benim sütten sadece ağzım değil, dudaklarım da yandığından yoğurdu uzun uzun üflemeden yemiyorum.
Bu arada birde
Sanal altın, gerçek altın olayı çıktı ortaya.
Bankalar bize olmayan altını sanal olarak satıyorlar.
Sanal altın fiyatı ile reel altın fiyatı farklılaşabilir deniliyor.
Yani biz elimizde reel altın fiyatına ulaşamayan sanal altınımızla kalabiliriz.
Yer İmleri