Sayfa 281/1006 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381781 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 2,241 - 2,248 arası.

Konu: Vob 24

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
     Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Ve soylu istanbul emniyet müdürünü arıyor, emniyet muduru telefona cevap vermiyor. Acaba hangisinin üstü ćizilecek?
    milli eğitim bakanının eğitimden haberi yok,

içişleri bakanı dünyadan bihaber,

enerji bakanı artist arkadaşın uzmanlığı malumunuz,

orman bakanı mütehait,

tarım bakanı ithalat şampiyonu,

ekonomi bakanı yanılgı şampiyonu,

çalışma bakanı istihtam yarattık diyor rekor işsizlik çıkıyor,

aile bakanı sınırdışı edilme şampiyonu,

dışışleri bakanı ne iş yapıyor kimse bilmiyor

e kabine başkanı saf herkes kandırıyor

sahi ya sakın bindik alamete gidiyoruz kıyamete olmasın...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Malesef meşin yuvarlak ağlarımızla iki kere buluştu.
    3 ü buldular.

Yılmaz Vural'ı da bir türlü göreve getirmediler, çok şikayet ediyor. Eğitim eksikliğinden dem vuruyor. Bir kere denenmesinde fayda var.

İzlanda Teknik direktörü kim ise Türkiye'de iş yapabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. 105636 alçalan trend direnci ,altında long riskli ,üstünde short..............ytd

4.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    her köşe başında bir üstad bir duayyen kimi der 110 bin kimi 120 bin borsayı ayağa düşürdüler. gazı vere vere sanırım çok insanı alıma soktular...
    içimizdeki İzlandalilar..

HTC Desire EYE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    3 ü buldular.

Yılmaz Vural'ı da bir türlü göreve getirmediler, çok şikayet ediyor. Eğitim eksikliğinden dem vuruyor. Bir kere denenmesinde fayda var.

İzlanda Teknik direktörü kim ise Türkiye'de iş yapabilir.
    kim var topçu milli takımda,400000 nüfuslu izlanda 3 çekiyor 80 milyonluk Türkiyeye ..............

6.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    kim var topçu milli takımda,400000 nüfuslu izlanda 3 çekiyor 80 milyonluk Türkiyeye ..............
    3 büyük şehiri sil, buralardan futbolcu çıkmaz boş arsa kalmadı, basketbolcu belki çıkar. Öte yandan 20 sene sonra yüzme dalı potansiyel taşır her yerde havuzlu siteler var.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    Sene 1991 ya da 1992. Futbolun insanları nasıl insanlıktan çıkarıp, garip yaratıklar haline soktuğunu gördüğüm zaman futboldan nefret etmiştim. O günden beri maç izlemem.

Bir emekçinin ömrü boyunca görmediği parayı bir günde alan ve topa vurmaktan başka bildiği olmayan bu adamların, gerçek sanatçılardan, yazarlardan, bilim insanlarından üstün tutulmaları kanıma dokunur.

Bu düşüncem, kıytırık dizilerde rol alarak, TV programlarında şakrabanlık yaparak, bir podyumda 5-10 dakika giysi göstererek, ya da 1-2 şarkı söyleyerek bir çalışanın hayalini bile göremeyecek paraları kazananlar için de gerekli.

Demem o ki, bu tip insanları ilahlaştırdığımız sürece, hak etmedikleri parayı kazanmalarına sebep olduğumuz sürece bu saçmalık devam edecek.

Maniki Dünya.

Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by el_rojoZorro Yazıyı Oku
    içimizdeki İzlandalilar..

HTC Desire EYE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben burada yazıları kasdetmedim. ekran başında ve sosyal medyada güzel nickli üstadları kasdettim. hepsi palavra duayyen borsacı olacağım boş yere kürek çekip bide üstüne hakaret yiyeceğim. önce bi insanda akıl olacak..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Sayfa 281/1006 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381781 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •