5 iş günü işi bencede SPK nın şirkete ne yapıyorsun kardeş açıkla bakalım bildirimi ile şirketinde açıklama yapmayıp ayrılma hakkı kullanımının görüşüleceği 26 temmuz daki genel kuruldan vazgeçildiği için bitti diye düşünüyorum.
SPK artık şirkete sen ne yapıyorsun bi açıkla bakalım diye müdahale ediyor, (SPK şirketi çözmüş ) daha önce olup olmayacağı bilinmeyen 44 milyonluk sermaye artırımında da 6 ay satmama kararı verildiğinde, şirket bu işten vazgeçtiklerini belirtmişti, SPK enselerinde artık, gizli kapalı anlaşilmayan iş yaptırmıyor, güzelim şirketi ne hale getirdiler, bağlı bütün ortaklıkların borcu var, bu borçlar ne zaman oldu bilançolarda önceden varmıydı. Bu borçlar ortaklara yansımasa bari, SPK inşallah dahada biner tepelerine, şirkette bir çöp samanın bile yer değiştirmesinden 1 litre sütün satışından dahi bilgi ister. Bunu bende istiyorum çünkü yıllardır ortağı olduğum şirket olduğu yerde bile kalmayarak küçülmüşte küçülmüş hiç edilmiş bana ve ortaklarına dünyanın zararını ettirmiş. Bunu yapanlar bu kadar kul hakkıyla zaten iflah olmaz.
Borçlar hep Ziraat bankasına, devletin bankası, muhtemelen ziraat yapması için şirkete para veriyor, ziraat yapılıyor mu bilmiyoruz. Daha önce bide devletten çiftlik için hibe aldılar yazık.
Nasıl düzeltecekseniz düzeltin artık şirketi, ya hep satın gidin, yada ortak bulun, katakulli yapmayın. Sağlam bir şirketleri bu vardı, 1 yılda bunuda hiç ettiler.
Yatırım tavsiyesi değildir
Yer İmleri