Sayfa 282/1004 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382782 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 2,249 - 2,256 arası.

Konu: Viop LIII

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Slm.
    Lastikleri geçen hafta aldım.
    Iyi gibi derken .iyi .
    Uzunlar yanıyor ama kullanmiyorum.
    Tek far ile geldim.menzile vardık.(alanyadayım şu an).
    Genelde buyuk arac arkası gittim .
    Not sandıklı ve ısparta girişde 2 kez polis cevirdi.
    Alkolden gectik.
    "farın biri yanmıyor galiba "dedi.
    "Evet farın biri yanıyor" dedim.
    O bos kısmını gosterdi ben de dolu
    başka insanların hayatını tehlikeye attığınız gerçeğini, bu yazdığınız doneler değiştirmez. done done ...karşıdan gelen araç algılayamasa , tek farlı araç sansa motorsiklet sansa ne olacak ? sollama yaparken , solladığınız araç karanlıkta tek farınızı görecek algılayamayacak... yani müslümanlıkta ve bütün inançlarda, bu ayrıntılar da var diyor ilim insanları hani hatırlatayım. başka hayata saygı sizde bütüncül olarak, oluşmamış...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

2.  Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    Hocam yeni sistematiğin biz de farkındayız,,, endeks mühendisliği kısaca...

Ama yine de eski tecrübeler dizginleyici unsur...
    Öyle biraz evet o yüzden aşırı yazılar yazdım 2 sene zaten.Uyansın insanlar diye.
    ALFAS almış arkadaş 280 mi ne 300 leri gördü.ne yapim diyo yüklü de almış dedim walla dikkat et izlediğim bir kağıt değil endeks kağıdı desen asla satma derdim de.
    ha hı etti
    derken düştü 200 lere falan işte.al bi enerji furyası çıkardılar 800 oldu kağıt Halka açılış fiyatı 60 mı ne anasını satim kaç sene de oldu 15 kat yaptı.
    Özellikle minik kağıtlarda 15x 20x 50x ler havada uçtu son 3 senede adam gelmiş hala dolar bazlı gitmedi kiiiii yazıyor..şaka gibi.

ha işte eski borsacı evet bende bulaşmadım bu kağıtlara hele yüklü alırsan götürmezler mantığı bende de var.ama milletin umurunda değil 280 tl lik kağıtta gidiyor 3-5000 lot alıveriyor.
    Götürüyorlarda.
    Eskiden olacak taban yerdi.Tabi alıcı da 1-2 tane.
    Şimdi sürü gibi hucum edince tahtacı da mal kaptırmamak için sürmeye başlıyor.
    Bunları gördük yaşadık içindeyiz.
    Burada milletin tepkisini çekeceğimi bildiğim halde neden füze füze imkansız falan dedim işte bu yüzden idi.

3. Bıdırık cak cak ötüyon. Bir laf var ne kadar sallarsan salla dona düşer son damla.
    Müzmin bir secbul fanıyız. Yerim, içerim, saplarım. Ey yatırımcı nâdânı terk etmeden yaranı arzulama...DM'den babam sen misin diye sormayın lütfen. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Hocam zarar yazmış ama gidiyor,sırrını versende bizde ekmek yesek!
    ayasofyaya dikkat edin

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abka abi de sanırım geçmişte bahsetti al ya da sat demeden. Netaş bilanço zarar geçmişte. Ama fiyat olarak dolar bazlı dibinde gördüm. Kağıdı izliyorum tek tek lot sayımı yapılıyor alıp izlemek can sıkıcı olur. Edindiğim intiba bunda bir hareket olacak.
    ben de bikdim ya bende dun netas dediydim
    Benim kadroda golts, kordsa, karton, esen, Netaş, erbosan. Bunların bilanço ve geleceğine göre günlük sadece iki-üçunde al sat var. Çok nadiren hisse taşıyorum.

ayasofya netaş tahtasını yapıyor
    dünkü telefonlu pozunu gören o dötle bu herif netaşı kaldırır demeliydi
    bir halt olacağı yok.

BofA aldığı sattığı, açılışta dirençli görünen xBank ları satıyor,

6.  Alıntı Originally Posted by Economics Yazıyı Oku
    Bıdırık cak cak ötüyon. Bir laf var ne kadar sallarsan salla dona düşer son damla.
    jamuka naber? happy mi diyim yada.

7.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    jamuka naber? happy mi diyim yada.
    Beni başkalarıyla karıştırma, sana ne ettilerse bilinç altına iyi girmişler. Hala inleyip durduğuna göre. Puhahahahahaha...
    Müzmin bir secbul fanıyız. Yerim, içerim, saplarım. Ey yatırımcı nâdânı terk etmeden yaranı arzulama...DM'den babam sen misin diye sormayın lütfen. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek:

"Enflasyonu tek haneye düşürecek bir çaba içerisine girmiş bulunmaktayız."

seçimden sonra şutlarlar seni...
    Hikaye yav, 2 TL daha geçirmişler bugün benzine, akaryakıta zam iğneden ipliğe her şeye zam demek.

Sent from İPhone 16 Pro Max

Sayfa 282/1004 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382782 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •