Sayfa 282/998 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382782 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 2,249 - 2,256 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Ayhan abi bu emeklilik işi nedir? bu sene yığılma olmalı değil mi doğruysa bu sene emekli olan yuksek maaş alacak diolla hemide %28 miydi neydi? bi aydınlatsanız bizi
    yok öyle bi şey kasımda yada aralıkta emekli olanla şubatta emekli olan arasında sadece emekli ikramiyesinde fark olur
    abo dan dolayı zarar ediyorlarsa bilemem
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    yok öyle bi şey kasımda yada aralıkta emekli olanla şubatta emekli olan arasında sadece emekli ikramiyesinde fark olur
    abo dan dolayı zarar ediyorlarsa bilemem
    Emeklilik dilekçesini 31 Aralık 2024 tarihine kadar verenler, 1 Ocak 2025'ten sonra verenlere göre yaklaşık yüzde 30 daha yüksek aylıkla emeklik yaşamına adım atacaklar. Emekli aylığındaki bu fark ömür boyu alacakları aylıkları etkileyecek.

dio gogıl amca

Emeklilik dilekçesini 31 Aralık 2024 tarihine kadar verenler, 1 Ocak 2025'ten sonra verenlere göre yaklaşık yüzde 30 daha yüksek aylıkla emeklik yaşamına adım atacaklar. Emekli aylığındaki bu fark ömür boyu alacakları aylıkları etkileyecek.

dio gogıl amca
    sebebinide söylüyor mu %30 mümkün değil
    bir halt olacağı yok.

dio gogıl amca

Herkes üfürüyor a.q..

Başkan yazmış ...Doğru da yazmış...Ha İngiliz extra refah payı verirse emekli olmayan bundan faydalanamaz da ortada extra bir emekli farkı yok...

Bizim şerro yuda dikitiler a.q...

DÜnyanın en pahalı Ülkesi olduk özellikle Temel gıda da ,sonra Turizm başta olmak üzere Hizmet sektöründe...

Bu yıl Ege dekiler Trencilik oynasınlar , Millet de Yunan adalarında keyf çatsın

dio gogıl amca
    Yok artık LeBron James

Ne alaka üstadım?

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Herkes üfürüyor a.q..

Başkan yazmış ...Doğru da yazmış...Ha İngiliz extra refah payı verirse emekli olmayan bundan faydalanamaz da ortada extra bir emekli farkı yok...

Bizim şerro yuda dikitiler a.q...

DÜnyanın en pahalı Ülkesi olduk özellikle Temel gıda da ,sonra Turizm başta olmak üzere Hizmet sektöründe...

Bu yıl Ege dekiler Trencilik oynasınlar , Millet de Yunan adalarında keyf çatsın
    bu yunanistan muhabbeti bana çok inandırıcı gelmemişti. giden arkadaşlarla oldu onlarda birebir teyit ettiler
    bir arkadaşta kuşadası kalkışlı 7 gece adalar ve atina turuna katılmış
    gemi ile seyahati hep sıkıcı olur diye düşünürdüm
    4 kişi 100.000 tl ödemişler
    yemekler herşey harika idi
    gündüz gezdik
    gece gemi yol aldı
    çok keyifli idi dedi aklıma attı rakamda çok uygun geldi.
    bir halt olacağı yok.

7. Dört beş kere köpek sürüsü ile karşılaştım ilkokula giderken küçükken o zaman bu kadar vahşi değillerdi yada karınları toktu . .

Sadece bir sefer İstanbul da İstinye park oralarda gezerken 15 sene önce sürüden bir kangal ısırdı beni o günden beri tenha yerlerde hiç gezmem .

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    sebebinide söylüyor mu %30 mümkün değil
    https://www.ekonomim.com/foto-galeri...-galeri-753153

Sayfa 282/998 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382782 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •