Sayfa 283/774 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 2,257 - 2,264 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

1.  Alıntı Originally Posted by bankacı44 Yazıyı Oku
    Milletle Barışmaya kalktılar Açılım filan denen şeyle (Ben karşıydım olmaz kan davası var olmaz diyordum)
    Şimdi vay teröre göz yumdu, yan yana resimleri var filan diye Ülkücü ve Milliyetçilerin oylarını çalmaya çalışıyorlar.
    Halkın %100 kimse memnun edemez 3 köprü yaparsın niye 5 değil der, onu yaptı dersin onu yapmadı der .Der de der.
    Kardeş bende Milliyetçi muhafazakar biriyim. Ben yine açılıma karşı değildim. Yöntemin yanlış olduğunu iddia ettim. Ama arkadaşlar aman da aman böyüklerimiz bilir dediler görmediler. Sonra ne oldu.... Şehitlerin hesabını ben mi vereyim. Yoksa sus pus edip beynini kullanmayanlar mı.
    Milletin tamamı muhakkak memnun olamaz. Fıtrata aykırı. Fıtrat derken ha kaza olur ve 1850 li yılları örnek verirsen bu fıtrat olmaz tedbirsizlik olur. Rakamlar yalan söylemez. Tabi birileri söylettirmez ise. Rakamlar ortada. Biz ilerleme anlamında çok fırsat kaçırdık. Ayrıca 1 liraya alacağın şeyi neden 10 liraya alıyoruz. Bu vatan severliği açıklarmısın.
    '28 şubatta Rahmetli annem köşe bucak hastanede saklanırdı. Hastabakıcı idi. O na bile tahammül etmediler. Bu da gerçek. Ama geçmişten ders alıp kendimizi ve ülkemizi geliştirelim. Ha şunuda yazayım. chp neden hala oy oranını arttıramıyor dersen onlar hala aynı terranede. Onlarda gelişim çok çok yavaş.

2.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Kardeş bende Milliyetçi muhafazakar biriyim. Ben yine açılıma karşı değildim. Yöntemin yanlış olduğunu iddia ettim. Ama arkadaşlar aman da aman böyüklerimiz bilir dediler görmediler. Sonra ne oldu.... Şehitlerin hesabını ben mi vereyim. Yoksa sus pus edip beynini kullanmayanlar mı.
    Demirtaş içerdeyse bu Açılım denen şeyi bozdukları için,Barış değil Savaş istedikleri için.
    Yani Doğu Güneydoğu halkı Açılımdan sonra sustu Allah belalarını versin Hendekçilerin diyor.
    Yoksa Partinin Eş başkanlarını hapise atmak değil bir Milletvekili gözaltına alsa provakasyon olurdu.

3.  Alıntı Originally Posted by yas3gk Yazıyı Oku
    senin,annen,baban,kız kardeşin veya ağabeyin,amcan,dayın onların çocuklarından bir tanesi,eşin,baldızın,kayınçon,kayın validen veya kayın baban bu kadar yeter her halde içlerinden bir tanesi veya 3-5 tanesi hayır oyu verdi ise,evet oyu verdiklerin,onlara vatan haini diyorlar,sende aynı gözlemi bakacaksın yukarı da saydığım akrabalarına,yoksa pişkinliğe vurup,evet çıktı diye sevinip nasıl vatan hainleri biz kazandık mı,diyeceksin....sırf bunun için HAYIRRRRRRR...
    Hayır diyenlerin hepsi vatan haini değil ama
    Vatan hainleri ile aynı tarafta olduklarını bilmeleri için uyarıyoruz.
    Sizde onlardan tarafsınız hala Hayır diyorum ama Hain değilim diyorsun.
    15 Temmuz gecesi çoğu komutan tarafını seç bizden misin diye sormuş.

4.  Alıntı Originally Posted by indian Yazıyı Oku
    Akıl dışı yazılarla Evet reklamı yapın ki İnsanlar doğruyu görsün....
    15 Temmuzu soruşturan Savcıların iddianameleri ve mahkemelere çıkanların kimikleri belli... Hepsini terfi ettirenler belli...Şu anda da Bize güvenin diyenler mi kazanacak...yani onların terfi ettirdiği askerler darbe yapacak...Türk Milleti de size oy verecek... Reklamların gücü bir yere kadardır... Mal defoluysa Müşteriyi bir daha kandırmanız çok zordur...

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Akıl dışıymış sizin aklınız olsa Devletin ve Milletin menfaati diyip doğru yolu bulursunuz.

5.  Alıntı Originally Posted by bankacı44 Yazıyı Oku
    Hayır diyenlerin hepsi vatan haini değil ama
    Vatan hainleri ile aynı tarafta olduklarını bilmeleri için uyarıyoruz.
    Sizde onlardan tarafsınız hala Hayır diyorum ama Hain değilim diyorsun.
    15 Temmuz gecesi çoğu komutan tarafını seç bizden misin diye sormuş.
    Siz Reklamlara devam edin Gerçekleri de öğrenin;FETÖ cüler Sadece terfi ettirilmedi aynı zamanda Her tarafa yerleştirildi aşağıda bunun delili var;

"...2004 MGK kararına gelince; İşte Ömer Dinçer'in kaleminden o olay:
    “MGK, 28 Şubat kararları ve buna bağlı stratejilerin uygulanmasını titizlikle takip ediyordu. Bu çabaları pekiştirmek ve daha da derinleştirmek için Ağustos ayında yeni bir hamle daha yaptı. AK Parti iktidarını reform çabalarından uzaklaştırmak ve köşeye sıkıştırmak amacıyla Fethullah Gülen Cemaatine yönelik yeni bir mücadele planını devreye sokmak istedi. MGK 24 Ağustos 2004 tarihinde yaptığı toplantıda, '24 Haziran 2004 tarihli MGK toplantısının ana gündem maddelerinden biri olan 'Türkiye'deki Nurculuk Faaliyetleri ve Fethulah Gülen' konusu gündeme gelmiş, yurtiçi ve yurtdışı faaliyelerine karşı bir eylem planı hazırlanması uygun görülmüş ve bu konudaki tavsiye kararının Hükümete bildirilmesi...' şeklinde bir karar verdi.”
    Demek ki, o plan tüm cemaatlere değil, sadece Gülen Cemaatine yönelikmiş!..
    Peki sonrasında ne olmuş? Dinçer şöyle devam ediyor:
    “Tavsiye kararı Başbakanlığa bildirildikten sonra konuyu Başbakanımıza açtım ve gelen yazıyı 'dosyasına' kaldırmaya karar verdik. Bu karar metni Bakanlar Kurulu'nda imzaya açılmadı ve hakkında hiçbir işlem yapılmadı. MGK'nın 1997 yılında irticayla mücadele kararında yapılan hata burada tekrarlanmamıştı. Konudan MGK toplantısına katılan bakanlar dışında kimsenin haberi olmadı ve onları endişeye sevk edecek bir sonucun doğmamasına özen gösterildi. Bütün toplumsal ve siyasi riski hükümet adına Sayın Başbakanımız, hukuki riski ise ben üstlenmiştim. Darbe söylentileriyle büyük bir baskı altında olsak da bize güvenen insanları sıkıntıya sokacak bir adım atmamıştık. Nitekim ülkede bütün vatandaşlarımız rahatça ve huzur içinde günlük hayatlarına devam etme imkanı buldu. Hükümet kapalı kapılar ardında kendisine yöneltilen baskılara dağ gibi göğüs germişti. Bu tavrın bir bedeli vardı. Bu bedel, Ergenekon çetesinin tuzakları ve merkez medyanın karalama çabalarıyla ödendi.”
    Cemaat “dost kuvvet” sayılırken, mücadele isteyen askerlerin “düşman kuvvet” görüldüğü nasıl da ortada!..
    Netice; “Rahatça ve huzur içinde tüm kılcal damarlara” girip, devleti alaşağı ettiler!..

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

6. avrupadaki hayircilar erdogan evet i gecirmek icin batiyla danisikli dovus yapiyor kafasindalar.yani insanlar hatta liderler o kadar cahil ki evet diyecekleri bir konuda bile kavga dovus ederek karar veriyorlar.niye tersini dusunmuyorsunuz dedigimde.onu dusunemiyor adam yani kafasini sanki birseyler kemirmis.onca hayir ilanlari polis mudahalesi hakaretler yasaklamalari bizim cagdas geri zekalilarin kafasi almiyor avrupa bunlari nasil yapar diye.o yuzden gene kafa avrupayi adil tanimliycak ya ;erdogan av.birligi evet cikmasi icin danisikli dovus yapiyor cunku hayor cikarsa avrupa bati dersini alirmis.niye cunku ataturk Türkiyesi avrupanin pan zehiri imis.kafaya bak.yahudi gazeteleri axep springer butun avrupadaki fransa haric gazetelerinde turkce hayir bas sayfa ilani verdi.simdi siz dusunun hayir niye avrupanin ve yahudilerin isine geliyor.

7. Sizin gerçekleriniz tüm AKP liler İstifa etsinler ,
    Demirtaşla Kılıçdaroğlu koalisyon yapsın Ülke huzur bulsun.

8.  Alıntı Originally Posted by bankacı44 Yazıyı Oku
    Sizin gerçekleriniz tüm AKP liler İstifa etsinler ,
    Demirtaşla Kılıçdaroğlu koalisyon yapsın Ülke huzur bulsun.
    aynen.cunku bu ulkeyi cogunluk degil teror hainler azinlik yonetsin pesindeler.

Sayfa 283/774 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •