Günaydın.Siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama rezil kağıt gözünü yukarı dikmiş gibi görünüyor bana.Hayırlısı diyelim.
Sayın Waktanw, öncelikle geçenlerde "amma dırdır edip sızlandınız, anladık işte, hepimiz zarardayız, bekleyeceğiz mecburen" derken niyetim kötü değil, uslubum biraz kaba olmuş olabilir, bunun için kusuruma bakmayın ancak her dakika yazan herkes aynı şeyi zerzenişte bulununca ve ortada paylaşacak haber olmayınca sıkıcı oluyor. Elbet hepimiz zarardayız ve sinirler gergin ancak bu zerzeniş çözüm değil, hepimizin daha da sinirlerinin gerilmesine sebebiyet verdiği için böyle bir tabir kullanmıştım. Neyse, bu konuda kusuruma bakmayın der konuyu kapatırım.
Bu alıntıya cavep verecek olursam, derim ki: elbet bu güneş birgün bizim de üstümüzde açıp bizi ısıtacak) sabırlı olup, çok buralara takılmadan beklemek gerek. elbet o gün gelecek, ama 1 ay, ama 1 yıl, belkide 10 yıl.. ama gelecektir....Saygılar.
SEvgili LORDTRADER kardeşim son derece nazik yorumunuz için teşekkür ederim. amacımızın bağcıyı dövmek değil üzümü yemek olduğu hepimizin malumu olsa gerek.İnşallah üzümleri yeme zamanı gelmiştir.Hoşçakalın .
Arkadaşlar nerelerdesiniz?Yine geriye doğru harekete başladı rezil kağıt.
burda bekleyecez dıye besıktasın sampıyonlugunuda kacıracagız anlasınlan
Yer İmleri