Sayfa 283/1001 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383783 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,257 - 2,264 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Nkolay'da verilen faiz ilk günden itibaren gerçekleşiyor mu?
    Geçen bazı mesajlarda verilen oran alınan bononun vade sonu getirisidir, ilk günler okadar getirisi yok diye birşeyler yazılmıştı.
    Yani nkolay bono alınca ilk günden itibaren o faiz oranını hemen ve her gün düzenli olarak alabiliyormuyuz?Yoksa ininşli çıkışlı oluyor ama vade sonu verilen oran tutuyor gibi bir durum mu var?
    Çok cüzzi farklarla gün günü tutmuyor ama 1 haftanın ortalamasını aldığında vadettiği oranı veriyor.
    I WANT TO PLAY A GAME ==> ( twitter'a gel )

2.  Alıntı Originally Posted by SAW Yazıyı Oku
    Çok cüzzi farklarla gün günü tutmuyor ama 1 haftanın ortalamasını aldığında vadettiği oranı veriyor.
    Haftalık bazda oran tutuyorsa sorun olmaz da, süre uzarsa vadeli hesaba dönerdi yoksa.

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Geçen bazı mesajlarda verilen oran alınan bononun vade sonu getirisidir, ilk günler okadar getirisi yok diye birşeyler yazılmıştı.
    Yani nkolay bono alınca ilk günden itibaren o faiz oranını hemen ve her gün düzenli olarak alabiliyormuyuz?Yoksa ininşli çıkışlı oluyor ama vade sonu verilen oran tutuyor gibi bir durum mu var?
    Ben de düzenli hesaplamamıştım ama bir arkadaşın yazısından sonra 15 gündür falan bakıyorum, iniş çıkış çok ufak miktarlarda oluyor yani en fazla 1-2 tl. gibi ama sonuçta bir şey fark etmiyor sanırım.

4. Anl ile ilgili çalışanların şehir efsaneleri bitmiyor
    Diğer Forumda Başkasına Yine Yanlış Bilgiler Verilmiş Akbank Tarafından
    Fonun Sadece Sabancı Holding Çalışanlarına Satıldığını Normal Müşterilere Satışa Kapalı Olduğu Bilgisi Verilmiş

Neyse ki Doğru Bilgiyi Verdim Kendisine.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Nkolay da 3 ay para tuttum hergun kuruşuna kadar ne vermesi gerekiyorsa onu verdi.eksik yada fazla bir rakam görmedim ben.

6.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Ben de düzenli hesaplamamıştım ama bir arkadaşın yazısından sonra 15 gündür falan bakıyorum, iniş çıkış çok ufak miktarlarda oluyor yani en fazla 1-2 tl. gibi ama sonuçta bir şey fark etmiyor sanırım.
     Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Nkolay da 3 ay para tuttum hergun kuruşuna kadar ne vermesi gerekiyorsa onu verdi.eksik yada fazla bir rakam görmedim ben.
    Geçenlerde öyle bir muhabbet dönmüştü de ordan aklımda kalmış bir sorayım dedim di.

7.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Anl ile ilgili çalışanların şehir efsaneleri bitmiyor
    Diğer Forumda Başkasına Yine Yanlış Bilgiler Verilmiş Akbank Tarafından
    Fonun Sadece Sabancı Holding Çalışanlarına Satıldığını Normal Müşterilere Satışa Kapalı Olduğu Bilgisi Verilmiş

Neyse ki Doğru Bilgiyi Verdim Kendisine.
    MT'ler ne kadar az bilgi sahibi imiş öğreniyoruz

8.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Geçenlerde öyle bir muhabbet dönmüştü de ordan aklımda kalmış bir sorayım dedim di.
    Sn.myfinans geçen gün paylaşılan getiri miktarları günlük mevduatla karşılaştırıldığında çok büyük bir fark yoktu günlük getirilerde. Nkolay ortalamada günlük mevduatın üzerinde getirisi vardı 10 günlük getiride ama takip etmenizde fayda var

Sayfa 283/1001 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383783 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •