Sayfa 283/582 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383 ... SonSon
Arama sonucu : 4650 madde; 2,257 - 2,264 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

1. Sizi bilmem ama ben sabırla bekleyeceğim… Beklerken de azar azar biriktireceğim, kumpir falan, sabah -4 öğlen artı 8 akşam artı 2 benim kalbim bu kadar stresi bu yaştan sonra kaldırmaz 😂 Yapan yapsın, katlasın saygım sonsuz…

2. Allah’tan biraz sasa biraz aksa biraz da fon var. Ereğli’ye kalsak bitmiştik.

Şaka bir yana Satmadan devam. Ne zaman şirket batma sinyali verir satar geçerim başka firmaya.

Arkasında Oyak olan firma sağlamdır. Babam hep der. Oyak olmasa ne ben emeklilik yaşardım ne de siz refah içinde yaşardınız. Çok dua eder.

Aile boyu ereğliciyiz. Ben ailem iş yerinden arkadaşlar şöyle toplasak 100.000 lot çıkar totalde.

5,5 milyar kar gelse kıpırdanma olur. Aldığım fonlardan biri ereğl oranını bir miktar artırmış. Hayıra yordum.

3.  Alıntı Originally Posted by Vtuncee Yazıyı Oku
    Allah’tan biraz sasa biraz aksa biraz da fon var. Ereğli’ye kalsak bitmiştik.

Şaka bir yana Satmadan devam. Ne zaman şirket batma sinyali verir satar geçerim başka firmaya.

Arkasında Oyak olan firma sağlamdır. Babam hep der. Oyak olmasa ne ben emeklilik yaşardım ne de siz refah içinde yaşardınız. Çok dua eder.

Aile boyu ereğliciyiz. Ben ailem iş yerinden arkadaşlar şöyle toplasak 100.000 lot çıkar totalde.

5,5 milyar kar gelse kıpırdanma olur. Aldığım fonlardan biri ereğl oranını bir miktar artırmış. Hayıra yordum.
    Hangi Fon Sayın Vtuncee?
    ALLAH zeval vermesin OYAK'a... Biz de İş Bankası için aynı güzel dilekleri ederiz, her daim de Mustafa Kemal Atatürk'e dua ederiz..
    Tüm kurumlar ülkedeki bir İŞ Bankası gibi olabilirdi, bir OYAK olabilirdi, o zaman kimse 1500 TL (Daha yeni 3500 oldu) emekli maaşı ile geçinmeye çalışmazdı... Ama bizim insanımıza da böyle kurumlar fazla onu da görmüyor değiliz...

4. Dövize bir operasyon gelir mi ne diyorsunuz? Gerçi KKM'dekileri ürkütmek istemezler... Yani seçimden önce Erdoğan 1 dolar 5 tl den girmek falan ister mi ?

5. Hvs fonunda %1,6’ya çıkmış 1’lerden.
    Demek ki bir şey olabilir diye düşünülüyor.

En azından böyle düşünmek istiyorum. :D

6. Bir haftadır isdmr pozisyon artırıp eregl azaltiyordum.Bugun tamamen isdmre geçti pozisyonum.1,17 ortalama oran ile geçtim.

1.00 orana yaklaşırsa tekrar değerlendirebilirim suan için isdmr ile devam edeceğim.

7. İthal hurda 373 dolar ile devam ediyor. Avrupa rakamı 369,5 dolar.

8. 20 yıldır ilk kez gördüm spor hisseleri kar açıklamış.

Sayfa 283/582 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •