Sayfa 283/1004 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383783 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 2,257 - 2,264 arası.

Konu: Viop LIII

Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    Şu durumu buraya bir kaç defa yazanlardan biriyim... Tek olmadığımı görmek teselli verici...

Biz borsadan dayak yiyerek borsayı öğrenmiş bir nesiliz...

Ama yeni nesil tam cancanlı zamana denk geldi...

2 sene önce borsaya girmiş birader bile benle 25 sene önce bu arenayla tanışmış benle dalga geçiyor...

Eee nasıl geçmesin son 2 senede beni 10'la çarptı, 5'e böldü, tekrar 10'la çarptı...

Yeni nesil inanılmaz bir zamana denk geldi...

Biz korkaklar ise gölgemizden korkar olduk bu arenada...

Tecrübe her zaman kazandırmıyor...

Maalesef eskiler açısından gerçekler bunlar...
    Aynen yanımda 6 aylık ve 1 yıllık tecrübesi olan yatırımcı tanıdıklarım/arkadaşlarım var, hepsi kazandı, düz mantıkla işlem yaptılar, düşünce aldılar yükselince sattılar ve çok kazandılar bense dünyaları kaçırdım/kaybettim,

2.  Alıntı Originally Posted by Economics Yazıyı Oku
    Beni başkalarıyla karıştırma, sana ne ettilerse bilinç altına iyi girmişler.
    Kimi kimle karıştıracağımızı iyi biliriz sen kafanı yorma.

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    jamuka naber? happy mi diyim yada.
    Yıldoyu, nerden buldun Gun, kimin kafayı koparacaksın [emoji91][emoji95][emoji23]

Sent from İPhone 16 Pro Max

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ayasofyaya dikkat edin

ayasofya netaş tahtasını yapıyor
    dünkü telefonlu pozunu gören o dötle bu herif netaşı kaldırır demeliydi
    Ne bilelim Başkanım kerametin kutuda olduğunu
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Aynen yanımda 6 aylık ve 1 yıllık tecrübesi olan yatırımcı tanıdıklarım/arkadaşlarım var, hepsi kazandı, düz mantıkla işlem yaptılar, düşünce aldılar yükselince sattılar ve çok kazandılar bense dünyaları kaçırdım/kaybettim,
    Berkimcan abi, bir de sen yaşını soylede yola çıkacağım, merakım içimde kalmasın [emoji23]

Sent from İPhone 16 Pro Max

6. Ne kutuymus, demekki Bozkurt dayı boşuna takilmiyor
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

7.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Kimi kimle karıştıracağımızı iyi biliriz sen kafanı yorma.
    Bilinç altına defaeten format attırma, zevkli geliyorsa bilmem. Akçay yazacağını yazdı.
    Müzmin bir secbul fanıyız. Yerim, içerim, saplarım. Ey yatırımcı nâdânı terk etmeden yaranı arzulama...DM'den babam sen misin diye sormayın lütfen. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.

Gundi geldi, en tepeyi işaretlediğimi düşünmüştüm ama delinmişti, sonrasında tepeyi bulduk şimdilik tabi, biliyorsunuz bu borsa düşmez düşemez ama düzeltme yapar/yapabilir!

Sayfa 283/1004 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383783 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •