Sayfa 285/682 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335385 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 2,273 - 2,280 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by szinan Yazıyı Oku
    Zarar karın ortagidir sıkıntı yok beklicez

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    aynen öyle kâr yada zarar önemli olan sağlık inş kazanırsınız

2.  Alıntı Originally Posted by çınar33 Yazıyı Oku
    Tam hatırlamıyorum ama 3,87 lereden tabanı yani3.10 da bayağı kalmıştı sonra tabandan dönerek 4.60 larda tavan olmuştu diye hatırlıyorum ertesi gün de tabanı görmüştü

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    o zaman ki o hareket yaptiginda metroda 16 milyondan fazla lot vardi, simdi bitirdi sanırım...yine yapması çok zor diye düşünüyorum öyle bir hareketi.

3.  Alıntı Originally Posted by szinan Yazıyı Oku
    Yüksek girdik maliyetim çok yüksek değil 3 lerdeyim.

Taban falan mı çözdünüz?nasıl bir tutar bu?

Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yatırımından vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazdıklarım paylaşım,sohbet be geyikten ibaret...
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

4.  Alıntı Originally Posted by philosopher Yazıyı Oku

Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yatırımından vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazdıklarım paylaşım,sohbet be geyikten ibaret...
    Bende merak ediyorum kaç lot acaba

5.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    o zaman ki o hareket yaptiginda metroda 16 milyondan fazla lot vardi, simdi bitirdi sanırım...yine yapması çok zor diye düşünüyorum öyle bir hareketi.
    O lotların piyasaya satıldığını düşünmüyorsun herhalde dostum?

Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

6.  Alıntı Originally Posted by philosopher Yazıyı Oku

300 bin civarı arkadaşlar

7.  Alıntı Originally Posted by szinan Yazıyı Oku
    300 bin civarı arkadaşlar

Satacağınız zaman bize haber verir misiniz birkaç gün evvelden biz çıkalım [emoji3]

Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yatırımından vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazdıklarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibaret...

8.  Alıntı Originally Posted by philosopher Yazıyı Oku
    Satacağınız zaman bize haber verir misiniz birkaç gün evvelden biz çıkalım [emoji3]

Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yatırımından vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazdıklarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibaret...
    Kademeli satış

Sayfa 285/682 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335385 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •