İyi geceler![]()
İyi geceler![]()
Gunaydin herkese..
Zaman ne çabuk geciyor..
Hiç pozisyonum yok..
Anladım ki ellerini görmeden boşa kürek çekiyoruz..
Bist viop harici işlem yapmicam artık..![]()
Ben haftasonu Allahim ne olur hava süper olsun diye dua ederken birileri bombalar dursun diye dua ediyor..
Kendimi çok etkilemek istemiyorum.. Cunku dunyanin her yerinde iskence, zulüm var hangi birine uzuleyim.. Üzüldüğümde sadece üzülmüş oluyorum ve bir kelebek etkisi olarak yayılıyor heryere kasvet..
Ama dediğim gibi dünya ve insanlık yokluşa gidiyor.. Bunun farkına varmak yerine neyin kavgasını ediyoruz.. ?
Aptallık..
Ateş düştüğü yeri yakar sözü çok doğru.. Herkes bu hayatta acıdan da mutluluktan da payını alacak..
Herkese sıra gelecek.. Mutlulukta etrafında çok insan olacak.. Acı da ise yanliz başına vereceksin o savaşı..
Yine de Hayat güzel.. Var olmak guzel![]()
Sevgiler ve bol kazançlar hepinize![]()
Viop Ekim vade de short maliyetlerinin kabaca 8600 e geldiğini tahmin ediyorum.. Şu an aynen yukarıdaki gibi maliyete getirip getirip aşağı veriyorlar.. Aslında shortlari yediriyorlar.. Tersini longta yapmışlardı.. Yukarı alıp alıp geri getiriyorlardı..
Ben tüm olanların savaşla ilgisi olduğunu düşünmüyorum..
Yaptığı hareket normal..
Bunu yazıyorum ama bir anda short maliyet üstüne atıp long tarafa da geçebilir..
Ne yapacağı hiç belli olmuyor.. Bu sebeple mayınlı bölgede işlem yasagim var....
Yer İmleri