Herhangi bir sosyal guvencesi yok.
Aylik SGK primini yatiriyoruz onunla ilaclarinin bir kismini alabiliyor bakimevi, ama bazen katki payi nedeni ile almamak daha avantajli oluyor..
Sosyal guvencesi olsaydi bile bu tip kronik ve bakima muhtac hastalarin devlet tarafindan bakildigini bilmiyorum/duymadim.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Turkiye Varlik Fonu uluslararasi piyasalardan 1 milyar Euro borclanmak ucin bankalara yetki vermis.
https://twitter.com/business/status/1093216326183763968
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Varlık fonuna devredilen şirketlerin yarısından fazlası zarar yazıyor.Allah akıl fikir versin diyelim.Piyasayı olumlu yönde manüpüle etmek yerine dün iş bankasına el koyarız deniyor bugün ise bankalara faiz indirin diyerek aba altından sopa gösteriliyor.Ben uzun bir süre ülkemize dışarıdan yatırım yapılacağını düşünmüyorum.Gelse gelse araplara taviz verildiğinde ufak tefek yatırımlar gelir.Neden böyle olduğunu ınanın aklım almıyor.Söylemlerle piyasaya verdiğin zarar 10 milyar dolarlar sonra kapı kapı 1 milyar euro ara.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ırım tırım para aranıyor...sıra herkese gelecek...buradaki mevduatçılara da...ev sahiplerine de...
Yer İmleri