Sayfa 286/1003 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386786 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 2,281 - 2,288 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    5.11 tl, hayret
    Evet dip 4.64'e göre güniçinde %10 artarak kapattı.
    Süper hareket aslında ama bu kadar düşüşün üstüne ek birşeye yaramadı.
    Umarım hareket devam eder yarına, 5.5 üstüne atarsak biraz nakite çevirmek istiyorum full hissedeyim hiç hareket alanım yok .

2. Banka geri alımı güzel yerde yaptı. 0,20 defter değerine doğru gidişe izin vermedi. Gerçi bizden uzak olan defter değerleri bize doğru geliyor. 6 küsür gören Vakko süper bilanço sahibi Vakko 3 liraya nasıl sattınız ya. Cevap: acımadan sattık.

3. 5.15 kapanış, hayret no 2
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

Alıntı Originally Posted by escudo76 Yazıyı Oku
    Sızma amerika tarafından değil. Bizimkiler bir anlaşmaya vardi ki davaya katılma kararı aldılar. Şu anda gizli görüşmeler devam ediyor. Hruska pazarlık icin orada. Makul bir rakama anlasacaklar. Dava da formalite olacak. Şu an ordan olumlu bir haber sızdı ki almaya başladılar. 31 ine kadar da alırlar. Bu teorim doğru mu degil mi bu hafta anlarız. Ki sırf bu teori icin halka dönmüştüm. Korona planları erteledi.

SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Olabilir. Hisse fiyati bize gosterecektir dedigin gibi. Bugunku yukselis muhtemelen bankanin alisindan dolayi. Bankanin o sekilde manipulasyon yapacagina inanmiyorum acikcasi.

Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    5.15 kapanış, hayret no 2
    Biraz rahatadım artık. Batmayacak elhamdulillah...

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

Tav

Sagol doktor.

Bu Ak kimdi, Karayilan miydi acaba. Investec kesti satisi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,152
    Blog Entries
    1
    Yaptıım analizde eğer başarılı isem UZUN YILLAR süren düzeltme bugün bitti. Artık her çıkışı normal karşılarım.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

8.  Alıntı Originally Posted by escudo76 Yazıyı Oku
    Sızma amerika tarafından değil. Bizimkiler bir anlaşmaya vardi ki davaya katılma kararı aldılar. Şu anda gizli görüşmeler devam ediyor. Hruska pazarlık icin orada. Makul bir rakama anlasacaklar. Dava da formalite olacak. Şu an ordan olumlu bir haber sızdı ki almaya başladılar. 31 ine kadar da alırlar. Bu teorim doğru mu degil mi bu hafta anlarız. Ki sırf bu teori icin halka dönmüştüm. Korona planları erteledi.
    zaten olması gereken de bu, son günlerde yönetim kurulunun dikkatini Wells Fargo gibi son emsallere çekmeye çalıştım hep, Goldman Sachs'tan JPMorgan'a kadar emsalleri gözlerinin önüne serdim, ABD'de uzlaşma zihniyetinin çok yaygın olduğunu ve yasal süreçlerde çok sık uygulandığını vurgulayıp durdum, Hruska zaten bunları biliyordu ama yönetim kurulu inatçılık yapıyordu, belki de artık TH'yı dinlemeye karar vermiş olabilirler
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

Sayfa 286/1003 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386786 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •