Banka geri alımı güzel yerde yaptı. 0,20 defter değerine doğru gidişe izin vermedi. Gerçi bizden uzak olan defter değerleri bize doğru geliyor. 6 küsür gören Vakko süper bilanço sahibi Vakko 3 liraya nasıl sattınız ya. Cevap: acımadan sattık.
5.15 kapanış, hayret no 2
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
Biraz rahatadım artık. Batmayacak elhamdulillah...
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Sagol doktor.
Bu Ak kimdi, Karayilan miydi acaba. Investec kesti satisi.
![]()
Yaptıım analizde eğer başarılı isem UZUN YILLAR süren düzeltme bugün bitti. Artık her çıkışı normal karşılarım.![]()
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
zaten olması gereken de bu, son günlerde yönetim kurulunun dikkatini Wells Fargo gibi son emsallere çekmeye çalıştım hep, Goldman Sachs'tan JPMorgan'a kadar emsalleri gözlerinin önüne serdim, ABD'de uzlaşma zihniyetinin çok yaygın olduğunu ve yasal süreçlerde çok sık uygulandığını vurgulayıp durdum, Hruska zaten bunları biliyordu ama yönetim kurulu inatçılık yapıyordu, belki de artık TH'yı dinlemeye karar vermiş olabilirler
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
Yer İmleri