Sayfa 286/1009 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386786 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 2,281 - 2,288 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Altıncılar dinlemeli özellikle.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    bakalim

Xiaomai Mi 6 benchmark 12,502 fiyat 355 dolar

HTC 10 benchmark 9,818 fiyat 338 dolar

ee daha hizli daha pahali

iphone la karsilastirma o bir cult artik
    HTC10 ile mi6 nın özelliklerini karşılaştırdın mı? miQ ualcomm Snapdragon 835 işlemci kullanıyor..3300 mah bataryası var..iyice araştır önce.. ıphone 7 yanında halt etmiş.. htc10 Snapdragon 820 kullanıyor... 1920-1080 mi6..
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Walla Sn Gundwane benim borsayla son ilgim T.Telekom'un halka arzından bir miktar alıp 2-3 gün sonra satmaktı..o yüzden ben şahsen yatırım konusunda borsayı karıştırmıyorum bu işlere..belki sana komik gelebilir ama bu ortamda yeri gelir USD üzerinden reel faiz aldığıma yada altın artmasada reel bir varlık üzerinde oturduğuma sevinebilirim..o kadar yani..

Ha benden yatırımcı olur mu, olmaz..
    Enki bey, çok parelel düşünmüşüz..Çok pahalı sigorta yaptırmışız diyelim en azından. Altında 1300 beklentim yaklaşıyor. Dolarda terste kaldık ! Euro / Dolar pariteside işi katmerleştirdi..( halkbank 10000 lot 7.76 dan 7.92 ye anca taşıdık refarandum korkusu ile şimdi 15 den alıp-veriyorlar) yüzde yüz yaptı..Biz ne kadar zarardayız deyip beyin jimnastiği yapıyoruz...İdam konusu, AB ile zıtlaşmalar , Genel seçim 2018 de olur diye yapıştık dolara..Sağlık olsun...Sepeti bozmamak ve HT bloomberg ve ekrandan uzak olmak lazımmış. Beyin amigdalamızla oynadılar ! Şimdi 1300 den altını bozsam kademe kademe ..Dersimi aldım ediyom ezber ! Selamlar..

Alıntı Originally Posted by Ayan Yazıyı Oku
    Enki bey, çok parelel düşünmüşüz..Çok pahalı sigorta yaptırmışız diyelim en azından. Altında 1300 beklentim yaklaşıyor. Dolarda terste kaldık ! Euro / Dolar pariteside işi katmerleştirdi..( halkbank 10000 lot 7.76 dan 7.92 ye anca taşıdık refarandum korkusu ile şimdi 15 den alıp-veriyorlar) yüzde yüz yaptı..Biz ne kadar zarardayız deyip beyin jimnastiği yapıyoruz...İdam konusu, AB ile zıtlaşmalar , Genel seçim 2018 de olur diye yapıştık dolara..Sağlık olsun...Sepeti bozmamak ve HT bloomberg ve ekrandan uzak olmak lazımmış. Beyin amigdalamızla oynadılar ! Şimdi 1300 den altını bozsam kademe kademe ..Dersimi aldım ediyom ezber ! Selamlar..
    Haklısın bazen sigortalar pahalı olur..2001 krizi öncesi büyük oranda dövize geçmiştim..sigorta işe yaradı ama sonraları külliyen zarar yazdı..bilenler bilir, krizden sonra 2003 Irak savaşı dahil, TR 2-3 kez default'tan döndü...konuyu bilmeyenler kort kort atar, döviz şöyle oldu vb.. ayrı konu..birde o sıralar başlamıştı para çoğaltma işleri, geç haberimiz olmuştu..

Neyse kafa sağlığı, kazanmak kaybetmekten daha önemli..sürekli alıyorum satıyorum beni bayar, o yüzden mal gibi malın üstünde oturuyorum açıkcası..az olsun öz olsun, kafam rahat olsun yeter..sepet yapmak, sepeti riske göre az çok değiştirmek bu açıdan önemli benim için..dediğin gibi bencede sepete sadık kalmak önemli..özelliklede bu ortamda..

Epeydir yurt içi piyasalar içeriyle bağını yitirdi..nasıl yitirmesin ki, bir tarafta trilyon dolarlar, diğer tarafta bizim büyük sandığımız içeride bir sürü olay..uzun süredir ülke/ülkeler batmadıktan sonra sorun yok esasen ..o yüzden ben yurtiçini, Bloomberg vb. tv kanallarını seyretmeyeli çok oldu..tv'yi sadece rakam bakmak için açıyorum desem yeridir..

Şimdi ise bir taraftan havuz doluyor..diğer taraftan ise riskler/balonlar artıyor..vektörel kuvvetler ne tarafa baskın olacak bilmek zor ama bana çekik gözlü kardeşlerimiz, yani dünyanın kredi toptancıları, EM'lerden yavaş yavaş sıyrılıyormuş gibi geliyorlar..aşağıdaki haber bu açıdan önemli..eğer gerçekleşirse bir süre sonra yurt içinde Dolar Euro bu işten nasibini alır diye düşünüyorum..selamlar..bol kazançlar..

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Benim Godot mevcut ve gerçek..

Trump'ın Pazartesi günü (veya önümüzdeki hafta) fikri mülkiyeti ihlal konusunda Çin'le ilgili soruşturma talimatını vereceği söyleniyor..

Ben sana, sen bana derken..

Ha gayret Trump az kaldı..

Sonun başlangıcına..
    Son düzenleme : enki; 12-08-2017 saat: 22:06.

5. Bu nasıl bir manyaklıktır millet kafayı yedi.

Ben de şeytana uydum 1500 tl attım 4000$'dan. Ben de kafayı yedim.

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Bu nasıl bir manyaklıktır millet kafayı yedi.

Bence iyi yapmışsın ama bir şekilde hedge fonlardan önce inmelisin..iş kim kimi düdüklerseye geldi, bence..

Junk(çöp) bonoların ABD 10 yıllıklarla aynı seviye geldiği bir ortamda artık her şey olabilir..

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku

Altıncılar dinlemeli özellikle.
    Yaw bende karamsarım ama benim açımdan Sn. Uğur Civelek için 45 dk. çok fazla..bu altın mevzu kaçıncı dk.larda, rica etsem..

8.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Bu nasıl bir manyaklıktır millet kafayı yedi.

Segwit haftaya kapaniyor.

5000 dolari gorebilir ama.
    Dikkat edin.

Biz genelde 1500 2000 dolar arasi aldik.

Duzeltmeleri sert oluyor.
    Dikkat.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 286/1009 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386786 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •