hepiniz de elinize almışsınız nalı da mıhı da, nalına da vuruyorsunuz mıhına da,işinize gelmedi mi,hayde fetöcü,işinize gelmedi mi,hayde vatan haini,aynaya bir bakın,bir daha bakın...
hala 15 temmuzun bir batı planı vatan işgali olduğunu idrak edemeyen aymazlara allahtan akıl fikir ihsan eylemesini diliyorum. o gece tek bir adam milletinin önünde dimdik durdu ve net bir mesaj verdi.
millet benimle dedi !
şimdi o adama tek adam diyorlar ya, evet bir tek o adam durdu milletin önünde ve dimdikti, bazılarına o gece neredeydiniz diye sorulduğunda kem küm hık mık edip sapsarı oldular çünki hepsi bu işgali ağızlarının suyunu akıtarak bekledi![]()
hala ne yüzle siyaset yapabiliyor ve no no diyorlar böylesine pes diyorum
son sözü millet söyleyecek batı değil
bitti
“Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy
neyse iyi geceler
“Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy
haklisin malesef hukumete erdogana karsi olanlar kendilerini yanlis konumlandiriyor.dedigin goruntu ortaya cikiyor.bunlara dikkat etmek gerekir.bizim de daha dikkatli olmamiz lazim hain derken .ortak paydamizi unutmadan yazi yazmaliyiz.referandumun sebebi belli.bu referandum ulkeye fayda getirir mu goturur mu bunu konusmak yerine yasadigimiz olaylar darbe vs.bizi farkli yonlendiriyor.
işte bu,konuşulması gereken,ben getirmez dediğim için hayır diyorum,siz getiri diye evet diyorsunuz,konun özü bu,benim hayır demem beni nasıl vatan haini yapar bunu sorgulamanız lazım,velev ki sizin amcanız veya çok yakınınız hayır dediği zaman vatan haini mi olur,bir de böyle bakınız....
Referandumda Neden EVET
neden ??
Yer İmleri