Sayfa 287/774 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 2,289 - 2,296 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

1.  Alıntı Originally Posted by krepi Yazıyı Oku
    kendisini tanimiyoruz ama daha akli basinda ,yazdiklarini dusunmesi gereken biri.
    Fetöcü ,Darbeci ağzıyla konuşanların onlardan hiç bir farkı yok.
    Gidiyorlar daha düne kadar islama,Ülkeme,Milletime Devletime
    küfür edenlerin hakaret edenlerle onların söylemlerini paylaşıyorlar.

2. hepiniz de elinize almışsınız nalı da mıhı da, nalına da vuruyorsunuz mıhına da,işinize gelmedi mi,hayde fetöcü,işinize gelmedi mi,hayde vatan haini,aynaya bir bakın,bir daha bakın...

3.  Alıntı Originally Posted by krepi Yazıyı Oku
    kendisini tanimiyoruz ama daha akli basinda ,yazdiklarini dusunmesi gereken biri.
    beni tanısan zaten aklımın başım da olduğunu görürsün, kim bilir belki de burada yazamadıklarımızı da söyler,belki de senin de fikrini değiştirebiliriz,ah bir tanısan....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
    hala 15 temmuzun bir batı planı vatan işgali olduğunu idrak edemeyen aymazlara allahtan akıl fikir ihsan eylemesini diliyorum. o gece tek bir adam milletinin önünde dimdik durdu ve net bir mesaj verdi.

millet benimle dedi !

şimdi o adama tek adam diyorlar ya, evet bir tek o adam durdu milletin önünde ve dimdikti, bazılarına o gece neredeydiniz diye sorulduğunda kem küm hık mık edip sapsarı oldular çünki hepsi bu işgali ağızlarının suyunu akıtarak bekledi

hala ne yüzle siyaset yapabiliyor ve no no diyorlar böylesine pes diyorum

son sözü millet söyleyecek batı değil

bitti
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
    neyse iyi geceler
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

6.  Alıntı Originally Posted by bankacı44 Yazıyı Oku
    Fetöcü ,Darbeci ağzıyla konuşanların onlardan hiç bir farkı yok.
    Gidiyorlar daha düne kadar islama,Ülkeme,Milletime Devletime
    küfür edenlerin hakaret edenlerle onların söylemlerini paylaşıyorlar.
    haklisin malesef hukumete erdogana karsi olanlar kendilerini yanlis konumlandiriyor.dedigin goruntu ortaya cikiyor.bunlara dikkat etmek gerekir.bizim de daha dikkatli olmamiz lazim hain derken .ortak paydamizi unutmadan yazi yazmaliyiz.referandumun sebebi belli.bu referandum ulkeye fayda getirir mu goturur mu bunu konusmak yerine yasadigimiz olaylar darbe vs.bizi farkli yonlendiriyor.

7.  Alıntı Originally Posted by krepi Yazıyı Oku
    haklisin malesef hukumete erdogana karsi olanlar kendilerini yanlis konumlandiriyor.dedigin goruntu ortaya cikiyor.bunlara dikkat etmek gerekir.bizim de daha dikkatli olmamiz lazim hain derken .ortak paydamizi unutmadan yazi yazmaliyiz.referandumun sebebi belli.bu referandum ulkeye fayda getirir mu goturur mu bunu konusmak yerine yasadigimiz olaylar darbe vs.bizi farkli yonlendiriyor.

işte bu,konuşulması gereken,ben getirmez dediğim için hayır diyorum,siz getiri diye evet diyorsunuz,konun özü bu,benim hayır demem beni nasıl vatan haini yapar bunu sorgulamanız lazım,velev ki sizin amcanız veya çok yakınınız hayır dediği zaman vatan haini mi olur,bir de böyle bakınız....

Referandumda Neden EVET

neden ??

Sayfa 287/774 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •