Sayfa 287/691 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 2,289 - 2,296 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1. Karmaşık teknik analize gerek yok, sadece 9 günlük HO yu takip etmek bile yeterli. Şu anda KLGYO için 1.04 TL. Orası geçilince hisse daha güvenli olur. 55 günlük HO 1.26 geçildiğinde hissenin bir trende oturduğunu konuşabiliriz. Bu arada Ichimoku Bulutu analizi hissenin gelecekteki performansı ile ilgili ipuçları verir. Temel analiz benim için de esastır ama en azından ortalamalardan çok ayrılan hisselerin tespiti için teknik analiz faydalıdır.

3. İris hanım ve Perşembe hoca muhteşem insanlar, teknik analiz evet tek başına çalışmaz bazen tuzak da kurulabilir ama bir trendi yakalamanızı sağlar. Elbette herkesin tarzı farklı, kazandıran her yöntem başarılıdır ama her yöntem istisnasız sadece disiplinli olmayı gerektirir.

Karşımızdakiler dalton kardeşler,onlara karşı ıchımoku,rsı,elliot falan işler mi bilemem,işliyorsa ve kağıdın ne zaman döneceğini anlıyabiliyorsanız elbette saygım sonsuz.Bence o tarihi ve rakamı sadece dalton kardeşler biliyor)))))))

Ben buffet ın lafına göre yatırımı severim,buffet demiş ki bir şirkete yatırım yaparken aldığın fiyattan şirketin tümünü sana satsalar paran olsa alırmısın diye düşün .Yani bu fiyattan daltonlar şirketi bize satsalar tümünü alırmıyız,temel analiz bu işe yarıyor ve benim aklım asıl temel analizle yatırıma yatıyor.

Bedelliye katılan herkes zaten şirketi 1.11 den satın aldılar ,bence mınımum fiyat bu ,bunun altındaki rakamlara benim aklım ermez.

7.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    çoğu değerlemeden gelmiş olsa da özak gyo bilançosu muazzam gelmiş, yine torunlar da öyle olacak !

fk'lar 1'in altına pddd'ler 0.5 ve altına gelecek !

kiler'den de bilanço anlamında bir destek gelirse bu yönde , ki niye olmasın

bu durumda gyo'larda bir hareketlilik olabilir.
    OZKGY yıllık hasılat artışı % 15 civarında. Şahsen ben beğenmedim. Açıkladığı VUK bildirimine göre SNGYO'nun bırakın artışı geçen yılki rakamı bile biraz zor yakalayacağı anlaşılıyor. Bu anlamda KLGYO'nun hasılat artışı sizin de ifade ettiğiniz gibi Referans Bahçeşehir finansallara dahil olduğunda (belki de ilk çeyrek) çok daha belirgin hale gelecektir diye değerlendirmekteyim. Geçen yıl 269 milyon, 9 aylıkta 493 milyon idi, yıllıkta bakalım ne olacak. Aslında daha şimdiden fark atmışız hepsine.

Bilançolar tamamlandıktan sonra daha net bir analiz yapabileceğiz sanırım. YTD
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

8. Yazmiyacaktim, hayek özelden terbiyesiz bir cümle yazdığı için burdqn yazıyorum. Öncelik ile haddini bil ve terbiyesizlik yapma. Sonrasında, milleti yargilayacagina. Önce bir sapkani önüne koy ve düşün.simdiye kadar yaptığın hangi analiz hisse fiyatına olumlu katkı yaptı, bırak olumluyu girdiğinden beri stabilize kalmasına sağladı. Ama herseferinde algı ile ya sattirmamaya yada hisse aldırmaya neden oldun .. çık bir kerede ben yanıldım de ve herkesten özür dile. Sen bu hisseyw yorum yazdığında bu hisse kaç paray di ? Şimdi kaç para? Ve sen burda olduğun sürece bu hisse çıkmayacak. Bu lafı mı unutmayın. Ve bir gün hayek bunları bizde hesap edemedik diyerek burdqn ayrılacak. Sakın bir daha bana terbiyesizlik yapma.bir dahakine bu kadar efendi olmayıp, senin seviyene ineceğim.. umarm zararı olan herkes en kısa sürede zararını çıkarır. Ve kim ki bilerek ve isteyerek yatırımcıyı zarar ettiriyor Allah belasını versin. Ben artık yokum. Çünkü sen burdq olduğun sürece bu hisse hep ya geri yada stabilize kalacak.

Sayfa 287/691 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •