DTH ları olanlar için bir seferlik dendi..
İlk sefer MB ile..
Sonra hazineden yine..
Bankacım öyle dedi bugün..
DTH ları olanlar için bir seferlik dendi..
İlk sefer MB ile..
Sonra hazineden yine..
Bankacım öyle dedi bugün..
aynen öyle kardeş
sen rahat ol, biliyorum moralin bozuk- dolar böyle devam etse chp ilk seçimi kesin kazanacaktı, ama oyun bozuldu, suratlardan düşen bin parça, yeni uygulamaya nerden saldıracaklarını, nasıl değersizleştireceklerini bilemez halde, başı kesik tavuk gibi sağa sola salvo atıyorlar
ama bilgisi olan adamlar gerçeği yazmaktan imtina etmiyorlar.. bak ali hakan kara, eski tcmb başekonomisti, ne diyor- zekice tasarlanmış bir ürün diyor, halbuki o da sizden, o da chp
![]()
Aklı olan bu hamlenin en çok yandaşa vurduğunu bilir..
Ama bu yapılanın en çok yandaş için yapıldığını da bilirim..
Bunlar yapılırken madem dahiyane bir enstrüman..
Bakalım ilk düşündükleri gibi oluşan likidite yi mükemmel yönetebilecekler mi..
Amacım b*k atmak değil..
Günlük yaşamımda refah olmak artık finansallardan uzaklaşmak..M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
neden bende dün yazdım gayet mantıklı görünüyor diye...bunun chp li falan olmakla alakası yok...doğruya doğru...biz inkarcı değiliz doğru olana doğru deriz...uygulama adam gibi yapılırsa bence de gayet mantıklı...dolar indi çıktı zart zurtla uğraşmayacaksın...daha dün yazdım bunu...
moralim niye bozuk olsun ya...gayet keyifliyim...babanın eldeki altın ve dolarlar pazartesi akşamı internetten şutlandı kemo...altın da dolarda banka hesabındaydı...şimdi bu işe girsek mi diye düşünüyoruz...tam netleşsin bakacağız...
katil olay yerine dönermiş.
bıst100 gördüğü zirveyi tekrar görse: 2400 leri.(tl bazlı 2 li tepe)
dolar 10.90 olsa.
bıst100: 2.2 dolar eder.
vade max. mart ayı
senaryom budur..kayıtlara geçsin.
tarih: 22 aralık 2021. AN İTİBARİYLE:
dolar:12.46
bıst100:1.885
Yer İmleri