https://open.spotify.com/track/0duEG...QKy_g63hfD9SRw gece gece ...
Originally Posted by mertkucukuncu güzel bir espri varda abime saygım var yaş farkı çok ondan yapamam Sizin yas kac? Nasil cok var Daktir 40 kusur yasinda Siz 20limi?
Yatırım Tavsiyesi Değildir
Originally Posted by Webster Sizin yas kac? Nasil cok var Daktir 40 kusur yasinda Siz 20limi? 94 doğumluyum hesap et çok yaşlandık yahu
Originally Posted by mertkucukuncu 94 doğumluyum hesap et çok yaşlandık yahu Kardesim ben neden seni kel yasli biri olarak dusundum onu anlamiyorum Bana bile amca desen yeriymis😃😃😃
Originally Posted by Webster Kardesim ben neden seni kel yasli biri olarak dusundum onu anlamiyorum Bana bile amca desen yeriymis hahaha iyi güldürdün, göbekliyim yakındada kel olurumda yaşlısı eksik malesef, atıyım sana özelden numaramı whatsappım kayıtlı kalsın
Originally Posted by Webster Hop ustad Seni biz meshur ettik Halk var etti sizi Bizi unutmayin nolur😄😄😄😄 Birde enson size mitci demistik ama onu unutmus syn mask😅😅😅 Tabi üstadım sizinle varım ben
daktır küsmüş bana whatsappada bakmıyor günlerdir yazdıklarımıda tınlamıyor gönlünü almak lazım
Originally Posted by mask543 Şöhret böyle bir şey olsa gerek. Venus_V4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. İşin şakasındayız ben kendi halimle iyiyim Sn.mask543
Forum Rules
Yer İmleri