Sayfa 289/1027 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389789 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 2,305 - 2,312 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Golu Dingiltereye gitmeden önce kendi sahalarında yediler haberin yok mu..
    4.635 e çekip 4.55 düşmesi bende böyle bir düşünce oluşturdu m.şimşek 90 tane banka finans uzmanına pozitif ayrışmayı anlattık gibi twit attı adamlar maniplasyonun babasıni yapıyor
    Dolar da kalmaya devam

SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Dürüstlük bitmeyen sermayedir.

2.  Alıntı Originally Posted by DJKARIZMA06 Yazıyı Oku
    Dolarin gozu topraga bakiyor ne yazikki ilk hedef 4.45 orayi kirarsa 4.30 a iner. Dun bosaltmisim dolarlari hayirlisi olsun herkez icin

SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hiç sanmıyorum,[emoji6]

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by colkutupayısı Yazıyı Oku
    REİS in İngilteredeki konuşmasının ardından Dolar 4.92 ye değdiğinde alayınınzın dizleri titredi. REİS hemen RÜZGARA GÖRE YÖN DEĞİŞTİTİP günlerce basında ben onu demedim bunu demedim ben merkez bankasına müdahale etmiyorum etmeyeceğimde deyip MB sına faiz artırması sağlandı dolar 4.55 lere salınca bakıyorum Hemen ZAFER SARHOŞLUĞU ile ZAFER NARALARA atmaya başladılar. Yandaş Medyaya Bakarsan Dünya para Piyasalarını biz yönetiyoruz. Cari açıktan ve 1 yıl vadeli 220 milyar borç ödemesinden hiç bahsetmiyorlar. Ben bunların halini İktidar değiştiğinde görecem. Çil yavrusu gibi dağılacaklar.
    dediklerin tamamen dogru

ama unuttugun nokta su

borcu borcla cevirirlerse o zaman ister 220 milyar dolar isterse 330 milyar dolar bir sey hissetmiyorsun

tek olan borcun faizi artiyor cunku yeni borc buyuk ihtimal yuksek faizden oluyor ama faiz yilliga vurunca cokta yuksek degil

yani su isiniyor evet ve kurbaga hissetmiyor o yuzden ziplamiyor. Su kaynamasina daha var ama kaynarsa aksam yemegine bizi yiyecekler

demek istedigim borcu borcla cevirecekler bunun icin bazi odunler verecekler, Kibris, Yunan adalari yok Incirlik Ussu yani evin bakire 18 yasindaki kizini bedavaya verecez gibi

4. https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonom...rinde-2437554/

Herkes dolar aramaya çıkmış bulurlarsa bizede haber versinler 😊😊

Dolarda `ne yazık ki `aşağı ilk hedef şu tuhaf bir ifade kim için ne yazık ? Düşsün hatta 4 ve altına düşsün son kalan ciğerci kedi tayfasıda Dolara gömülelim diye bekler.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    yooo ama bu ekonomik verilerle bu ekonomi kurmaylarıyla bu ekonomi yönetimiyle kaçış yok 5,6,7 Allahın emri
    bunu herkes biliyor zaten

cunku ABD ile TR arasindaki enflasyon farkindan dolayi zaten dolar kuru artmak zorunda

ama kimse ne zaman 5-6-7 TL ye gelecegimizi bilmiyor. Onu bilen trilyoner olur zaten

Fitch: TL'nin değer kaybı hedge edilmemiş döviz kredileri nedeniyle, Türk belediyelerinin bütçe performansına baskı yapacak.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

8. bloombergteki yalama akpye seçimi kazandırdı
    londrada şimşeğe seçimden sonra kabinede kalıp kalmaycağını soruyorlardır diyor..

Sayfa 289/1027 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389789 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •