Adam mal nasıl yıkılır ın dersini veriyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Adam mal nasıl yıkılır ın dersini veriyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ilave â€â€ŸGenel Kanuni Yedek Akçe‟‟ ayrıldıktan sonra, kar payı dağıtımına baÄ¢landığı tarihte
“küsurat†konusunda geçerli olan, Merkezi Kayıt KuruluÄ¢u A.Ä¡. kurallarına da uymak
suretiyle, “ÇıkarılmıÄ¢ Sermayeâ€nin brüt %29,19250‟si, net %24,81362‟si oranında olmak
üzere, toplam 30.652.122,57 Türk Lirası (brüt), 26.054.304,18Türk Lirası (net) tutarında
“nakit†kar dağıtımı yapılması ve kar payı dağıtımına en geç [30 Nisan] 2018 tarihinde
baÄ¢lanması,
- Bağımsız denetimden geçen Ä¡irketimiz‟in Bireysel Finansal Tabloları‟na göre; gerekli yasal
karÄ¢ılıklar ayrıldıktan sonra kar dağıtımına konu edilmeyen 8.037.701,19 Türk Lirası
tutarındaki dağıtılmayan karların “GeçmiÄ¢ Yıllar Karları†hesabına alınması,
-
hususlarının birlikte Genel Kurul'un onayına sunulmasına,
Bunlarin yapacagi is bu kadar olur
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Erteleme yok en GEEEEÇÇÇÇ 30 Nisan. Bence 1 haftaya verirler.
kar payı dağıtımına en geç [30 Nisan] 2018 tarihinde başlanması.
Erteleme vs falan yok yanlış bilgilendirme
Yazdıklarım kişisel görüşümdür, hiçbir şekilde al sat tut tavsiyesi değildir !
Gerçektende temettü çok güzel %79 oranında..
1lot başına yaklaşık 25 kuruş..
Hala o kadarda açık olmasına rağmen gk tutanakları okuma bilmiyorsunuz yada kötü niyetli görevliler basmış burayı...
ironi = inori
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861
Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.
28 MART 2018 TARIHINDE (BUGUN) GERCEKLESTIRILEN OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTISINDA, YONETIM KURULUMUZ''UN 28 SUBAT 2018 TARIHLI KAR DAGITIM TEKLIFINDE YER ALAN KAR DAGITIM TARIHI ( 30 NISAN 2018 ) ONERISI "KAR DAGITIM TARIHI BELIRLENMESI KONUSUNDA YONETIM KURULU''NA YETKI VERILMESI" SEKLINDE TADIL EDILEREK KABUL EDILMISTIR.
Temettu iptal diyen olmadi okuyun bakalim ne diyor.Allah a sukur finansal okur yazarligim saglamdir
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Yer İmleri