Anket Sonuçlarını Gör: 2018-2019 Xu100 Tahminleriniz?

Oylayan
159. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 50,000-60,000 ARASI

40 25.16%
  • 40,000-50,000 ARASI

12 7.55%
  • 60,000-70,000 ARASI

84 52.83%
  • 40,000 'den AZ

29 18.24%
Multiple Choice Poll.
Sayfa 29/119 İlkİlk ... 1927282930313979 ... SonSon
Arama sonucu : 950 madde; 225 - 232 arası.

Konu: 2018-2019 ekonomık krizi bekleniyor#borsa neden düşmüyor? Büyük hisse analizleri

1. psikolojik yüzdesel düşüş sınırını olan %2 yide aştık hayırlı olsun 102500 kırıldı.
    Dikkat EDİLİRSE hisseler kaldır vur kaldır vur Hareketi ile DÜŞÜYOR bunun anlamı DAHA yolun başındayız gelin MALLANIN ki daha da düşürelim yoksa isteseler kademeye TEK tuş ile BASARLAR.
    #####

VIOP SHORT basanlar her %1 düşüşte 1/10 kaldıraç ile %10 karını cebine koydu mu?
    #####

Kaç ay önceden çizdiğim grafikler tutuyor mu?
    #####
    hiç düşnmezmisniz kaç yıl önceden Televizyon dizileri bizlere ASKER ,polis hikayeleri ile şehit görüntüleri basarakk bilinç altımıza savaş hazırlığını sokmadı mı? neden tüm televizyonlar aynı anda bu TÜR dizilere YÖNELDİ var mı tahmini OLAN=?
    boşuna değil vatandaş burada NOSTRADAMUS kehanetleri paylaştık ve paylaştılar adam bile bilmiş savaşa gireceğimizi.

#####
    Short ta kalırsanız ve her yükselişi Short için kullanırsanız 1 yılda portföyünüzü 5 e KATLARSINIZ.
    #####

2. DOLAR ralliye başladı mı? ne demiştik daima 3,35 tl görülmeli demiştim göremeden döndü çnkü korktular oraya kadar basmayaveya vatandaşın elini görebildikleri için Oraya BASMAK yerine çektiler hızla yakın çevremdekiler 3,4lardan dolar aldılar 3,51e vereceklerdi korkmayın dedim şimdi alkış aldık.
    ######

Dövizin yükseği bizim gibi ülkelere şart yoksa borsa çakılır yükselirken zaten yine ÇAKILIR çünkü yabancı MALI ÖLDÜRMEDEN GİRMEZ.
    ######
    adamlar televizyonda resmen 94 000 den döneriz demekte nerede bu vatandaşın aklı demek ki 79 000e kadar geleceğiz
    bir düşünün birileri 70 000 lerden malı topladı bedavaya ikincil çakma eylemini aralık ayında yaptılar ve vatandaş sattı sonra çektikçe YUKARI çekti
    102500-103500 ler kırılamaz ddedikçe vatandaş sattıkça çektiler yukarıya
    SONRA birileri PAZARLAMA operasyonuna başladı vatandaş yine SABIR edemedi mal aldı ki bastılar tam tahmin edip kaç ay öncesinden dikkat çektiğim NOKTALARDAN.
    şimdi vatandaş iyice alsın diye KALDIR_VUR hareketine DEVAM ediyorlar.
    o kadar grafik ekledik inceleyin 162 mesaj sonrasında.
    Zahmet edip 3 adet başlığımı BAŞTAN sona okuyun.
    #####

DOLAR/TL 2018 şubat ayında TEKNİK hareketine uyup 4,21 tl bandını aşabilirben orayı zirve görüyordum ancak artık
    4,21tl -4,41tl hatta abartıp sert gidip 4,61tl dirençleri görülecektir.
    #####
    emlak konut endeksi satışları 1/10 düşmüş çevremden gördüğüm kadarıyla fiyatlarda dayanamıyor düşüyor.
    #####
    şuan Sadece altın olası bir SAVAŞ senaryosu ONS altını 2024 diye tahmin ediyorum fakat daha erkende görülebilir
    2300-2600 DOLAR/onslara kadar taşıyacaktır.

önümüzdeki GLOBAL KRİZ 2019-2021 yıllarında OLACAK çünkü TEKNİK ANALİZ KİTAPLARI DERKİ "ZAMAN ÖLÇEĞİ GRAFİK İLE BİRLİKTE ARTAR" kısacası her bir sonraki KRİZİN DİP GÖRME zamanları giderek artacaktır ve bu orantı
    Yine FİBONACCİ gibi gider 2008 dipleri yaklaşık 1 yıl sürdü dersek ve 2001 de 2 yıl sürdü ancak 2008 sadece bir düzeltmeydi
    ASIL kriz daha derin olacak
    HALEN çok phalıyız çünkü ŞİRKETLERİMİZ DOLAR bazında kazanmıyor TL kazanıyor birileri VATANDAŞA fena YALAN söylüyor F/K oranına göre ucuzuz diye O Kıyaslanan F/K oranlarının KAZANÇLARI DOLAR bazında bunu söylemezler ama kafamız çalışmasın diye.
    ########
    kriz dipleri 2018-2022 arası 4-5 yıl kadar olacak altın zirve yaptığında ise 2023-2024 yıllarında
    BORSALAR yukarı harekete başlayacak.
    KISACASI NE ZAMAN Kİ televizyon " EYVAAHH KRİZ SAT " diyecekse işte o zamanların ortalarında yavaştan ALIM yapmak gerekli.
    O zamanlara kadar ise SHORT ta kalıp her çıkışta EKSTRA kredi ÇEKİP short çekerek zengin olabilirsiniz.
    çünkü vatandaş mantığı basittir televizyonlar vatandaşa der ki " SATMA malını kaptırma"" veya ucuzuz daha da alın" ANCAK unutulmamalıdır ki
    UCUZUN ucuzu MUTLAKA VARDIR.şuan kendi yatırım şirketi olan beni geliştiren bir türkçesi ile ağbim diyebileceğim birisi bana derdi ki
    "ucuzun ucuzu vardır" hemen atlama MUTLAKA ikincil hatta üçüncül korkutma HAMLESİNİ BEKLE.
    ÇOKLU AL ve AZıcık azıcık AL EKRANda sadece senin emirlerin göründüğü zaman bilki DOGRU YOLDASIN.
    "
    ####
    bu yazdıklarımı PAYLAŞIN vatandaş bir şeyler öğrensin ki TÜRK BORSA forumlarına yeni JARGONLAR katmış olayım yıllar sonra forum okuduğumda gurur duyarım,daha ne jargonlar kattım ben bu forumlara zamanında bilseniz
    #####
    GBP alın diyorduk kaçınız aldı?
    #####
    VIOP ta short diyorduk daha yolu kalmadı diyorduk yukarda kimler aldı?
    #####
    VATANDAŞA ancak MAL TAŞITIRLAR fiyat yükseldikçe mallayın bakın tahtayı adam satabilene KADAR NASIL TAKLALAR attırıyor TAHTALARA.
    #####
    vatandaş yıllarca mal taşır düşüş sinyali aldı mı birileri pazarlamaya başlar satacakken elini cebine götürtmez vatandaşın.
    #####
    hadi bakalım uzun bir süre yazmam bu süre zarfında,Shortlarımın ekranlarına bile bakmadan alarm kurduğum noktaya kadar bekliyeceğim
    82000-79000
    9 ay
    #####
    birileri ben yokken yazaar yine belki buralara
    veya başka forum sayfalarında Vatandaşın cebindeki 20bin -30bin TL yi almaya bakar.
    kredi çekip VIOP ta SHORT kredinizi 48 ay vdeli çekip ilk 6 taksiti ödemek için içinden bir tutar ayırın.
    #####
    Döviz vadeli hesap tutmayın faizler yükselse bile
    tuttuğunuz her 1 dolar vadeli aldığınız doların değerlenmemesini SAĞLAR.
    ######
    Televizyon halen ALTIN gitmez demekte demekki içimiz rahat stoklayabiliriz FİZİKİ olarak evimizde.

3. biraz kendin yazıp kendin çalıyormuşssun gibime gelyiro ERSOYDELTA sana cevap verenlerinde büyük kısmı ya senin arkadaşın yada senin sahte hesapların çok belli göz ucuyla bakıyorum arada da yani nasıl hala yüz buluyonda bu işin piriymiş gibi yazılar yazıyorsun anlam veremiyorum 90binden beri açıktasın. bana sorarsan sen daha zararını dahi çıkarmamışssındır. herneyse kötü niyetli biri değilsen hakkını helal et ancak asıl pazarlamacılara en çok sen benziyorsun demeden edemicem 90binden beri milleti piyasadan kaçırdın şimdi kalkmış ben bu işin piriyim ayakları olmuyor dostum.. sevgiler..

4. ersoyu karalamaya çalışıyorsun

Alıntı Originally Posted by kandyba01 Yazıyı Oku
    biraz kendin yazıp kendin çalıyormuşssun gibime gelyiro ERSOYDELTA sana cevap verenlerinde büyük kısmı ya senin arkadaşın yada senin sahte hesapların çok belli göz ucuyla bakıyorum arada da yani nasıl hala yüz buluyonda bu işin piriymiş gibi yazılar yazıyorsun anlam veremiyorum 90binden beri açıktasın. bana sorarsan sen daha zararını dahi çıkarmamışssındır. herneyse kötü niyetli biri değilsen hakkını helal et ancak asıl pazarlamacılara en çok sen benziyorsun demeden edemicem 90binden beri milleti piyasadan kaçırdın şimdi kalkmış ben bu işin piriyim ayakları olmuyor dostum.. sevgiler..
    sen ersoyu karalamaya çalışıyorsun sebebi sen 90 binden bahsediyonda adam başındanberi 116500 lerekadar gidebilir demiş sen neyin peşindesin

5. zehir hafiye "kandyba01" nasıl bir mantık bu? nereden yazdın ne kullandın söyle bizde kullanalım?bir iki hafta tatile çıkalım dedik

arkamızdan konuşuyorlar.

6. hadi ordan 3 kağıtcı klon hesaplarla msj atmalar resmen kendin çaıp kendin oynuyon.

ben 134-138 arası shortladım 128 de kapattım hepsini senin zararı çıkartmana en az 10bin puan var.

9 aydır terstesin utanmaz hala gelip sahte hesaplarla birde laf yetiştiriyorsun.

2000 model yurtdışı q7 fotosu koymakla olmaz bu işler taklacı seni.

abuk subuk spek kağıtlarınıda pazarlaman gözümden kaçmadı.

gerçek bir borsacı. prkm rysas vs bu tarz kaatları bedava olsa almaz

hadi tırnakları kemir belki bi 10bin daha verirlerde zararını çıkartırsın..

7. komik tahminlerini paylaşırsan elle tutulur gözle GÖRÜLÜR RESİM ve grafiklerle vatandaş takip etsin.
    9 ay derken topikleri açmam nisan 25 2017 ne diyorsun?

neyse gerçeklere döneyim.
    :

#####

####

####

####

geçek borsacı her kademe her fiyattan pozisyon açar vatandaş işi bilemez inanır ya senin gibilere ona yanarım.
    her 500 puanda bir short yapsak her bir short u 500 puan cebe koyup kapatsak borsacı mantığı budur günlük işlem yaparlar aşırı alım ve satım noktaları borsacı için FIRSATTIR anlık ve haftalıkta hedefleri tutarsa köşe olur borsacılar.

Q7 den anladığın yurtdışında yaşıyorum.yabancı yatırımcıyım bir nevi adres yurtdışı olunca bizi yabancı kadrosuna alıyorlar

açtığım her posisyonu kar ile kapttım uzun vadeler duruyor onlar için zarar karşılığı FOn ayırdım.
    rahat olun nedense birileri devamlı pazarlama peşinde buralarda.

$############
    bir çok hisse destkelerini kırdı şimdi kimisi tepki peşinde tepkilerde terse dönecek her yükseliş şuan elden hisse boşaltma fırsatı

birileri ise pazarlama ise hisse pazarlasın.

benim neden hisse stoklamadğımı diğer başlıklarımda anlattım zahmet edip okuyunuz.

8. 95 binden açılan şortları tutmak için ne kadar teminat gerekir?

İlk yatırdığınız 1.000 tl sıfıra inmesin diye üstüne 2.000 daha yatırmak gerekti mi, tek bir lot şort için 3.000 lira yatırmak nedir?

Her 500 puanda şort açan kişi 15 bin puan yükselişte kaç lira daha teminat yatırması lazım ki pozisyonları tutmaya devam etsin.

95-110 arasında ortalama 102,5 ile şort yapan bugün karda mıdır?

95 binden açılan şortlar ne zaman kara geçebilir, yaşayarak göreceğiz.

Endeks en düşük 98 bine inse ve oradan 130 bine çıksa bu pozisyonları sürdürmek için ne kadar teminat gerekir?

Sayfa 29/119 İlkİlk ... 1927282930313979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •