Sayfa 29/1004 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 225 - 232 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    helalleşcem ben ya söylemi , vaka olarak ekmeleddin II olarak tarihteki yerini aldı... bir siyasi lider , bir fikir ihtiva eden söz söyledikden sonra , o sözü açıklamak için adeta , yandım çavuş ayranı içmiş bağrı böğrü açık kabadayının nara atması gibi her toplantıda her kanalda, ben şunu demek istedim ben bunu demek istedim diye ne demek istediğini açıklamaya çabalıyorsa, kusura bakmasın onun liderlik vasfı insanda derin bir şüphe uyandırır... ayriyetten seçilen kelime sen ister kabul et ister etme dini argümanda yerini bulan bir algıya karşılık gelen kelimedir... helalleşmek kelimesi feci şekilde yanlış bir seçimdi. bundan bi kaç seçim öncesi de parti sözcüsü çıkmış şöyle bi fecaat açıklamada bulunmuştu ; ülke çıkarlarını parti çıkarlarının üstünde tutacağız... yahu başka ne olacaktı yani senin partinin kuruluş amacı zaten ülke çıkarını korumak.. zihniyete bak ...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

No comment.!!!

Kendime masallar.!!!
    Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
    şimdi tamam doğruları çoktur da rahmetli mavi gömlek beyaz güvercini de hiç bir zaman affetmem söz konusu olamaz ... neden ? nedeni şu ; sen Atatürk'ün evrensel düşüncede hep taze olan fikirlerini daha da yeşertmek gayesi ile çalışıyorsan kusura bakma ağa , senin ,salya sümük ağlayan , milletin içinde adeta ruhi bir orgazm geçiren, sağa sola tuhaf tuhaf bakan ayılan bayılan vantilatörle hava üflenen kişiyle yan yana bile oturmaman gerekir. Selam bile vermemen gerekir. Sen GAZİ nin sahtekar din yobazları ile mücadelesinden bihaber misin ? Gözünün önündekini görmüyor musun... Rehşeeeenn bak yurtdışında okullarımız varmış yok yaaaa pek de naifmişsin... Çıkacaksın basına yazılıya görsele diyeceksin, halkı uyaracaksın bu insan İslam dininde yeri olmayan bir takım tuhaf hallerde bulunuyor bunu açıkça anında görüntü şeklinde söyleyeceksin. Susmayacaksın ! yok ben mücadele ettim falan filan. Sen halkın önüne çıkıp bu insan normal değil dedin mi ? buna itibar etmeyin dedin mi ?
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

No comment.!!!

Kendime masallar.!!!
    Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.!!
    Burdaki mesaj açık ve net, ürün çalınması değil, ecevite yazar kasa fırlatma olayı, bence ince düşünülmüş bir protesto.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
    öyle Atatürk'ün izindeyiz demekle olmuyor bu işler. işte siyasetçilerin en büyük kusuru hep siyasetçi kalmaları. Atatürk'ün farkı ne idi ? Atatürk siyaseti siyaset için yapmadı. Siyasetçi siyasetçi kalırsa işte 40 yıldır partinin iç meselelerinden hizipçilikten önder savından baykalına , şundan bundan , bi türlü ülkeye hizmete sıran gelmez.

Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Burdaki mesaj açık ve net, ürün çalınması değil, ecevite yazar kasa fırlatma olayı, bence ince düşünülmüş bir protesto.
    Aynen öyle efendim, plastik sapa demir zincir bağlasan ne olacak, zaten dikkat edilirse zincir yağların hepsinden geçmiyor.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Bu başlığı ben abdestimle açmış olsaydım, dolar gayme bugün mıy mıy etmez 13 gayme olurdu.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 29/1004 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •