Sayfa 29/254 İlkİlk ... 1927282930313979129 ... SonSon
Arama sonucu : 2025 madde; 225 - 232 arası.

Konu: ASTOR - Astor Enerji A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Önümüzdeki dönemlerde uluse ye benzeyecek diyenler var,,,kısada iner çıkar,onu bilemem.
    şu an uluse 1 milyar$ değerinde. 2022/9 cirosu ise 1.4 milyar tl. 53 milyon tl favök yaratmış.

astor ise şu anda 1.5 milyar$ değerinde 2022/9 cirosu 5.5 milyar tl, 1,5 milyar tl favök yaratmış.

ayrıca yıl sonu için 2,4 milyar faaliyet karı bekleniyor. varın gerisini siz hesaplayın.

uluse ile benzer olacaksa rahatlıkla 4 milyar$ a gidecek demektir. harika haber

2. İkidir tavan bozup tekrar tavana kitliyor. Hacimler iyice yükseldi. Tahminimce bu hafta içinde -beklentim çarşamba- tavan bozup mal alanların kucağına bırakarak tabana yapıştıracak bu sefer. Yarın da olabilir belki. Şu iki üç günde taban büyük olasılıkla görülecek diye düşünüyorum.

Yazdıklarım deli zırvası olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.

3. başka bir hisseyi örnek verirken birde dolaşımdaki lotlarina bakın lütfen.
    biri 210milyon nerdeyse
    diğeri 5milyon üstü

ASTOR günlük, bugün de isteyene istediği kadar geldi, tavan 3 kere bozuldu kapandı, şu ana kadar 66 mlyn lot işlem gördü, tavanda 10.5 mlyn lot alış bekliyor,

ASTOR, açılıştan itibaren takas, son 2 gün hariç,

6. bu şirkete orta ve uzun vade bakanlar güzel kazanacaktır muhtemelen..ışlem yapa yapa gıdecektır yarından ıtıbaren..şuan fk 21.65,sektorun en ucuzu ve potansıyelı en yuksek olanı neredeyse..neysekı derınlığı olan bır hısse yoksa buralardan alma şansımız olmazdı..!!şirkette karlı ve hıkayesı bol..!!!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

7. yatırım ve emeklılık fonlarındakı mal 6 ay blokelı bıldığım kadarıyla arzdan alanlar satamıyor 6 ay..vakıf yatırımda alımlarına devam edıyor..hayırlısı..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Arzdan 4 lot vardı bugün sattım hesapta yer kaplıyordu iyi kar birde 4 yerine çok olsaydı😂şimdi milyon lot alan aracı kurumların hissesini almak lazım arzlarda hep aracı kurumlar kaymağını yiyor bize kırıntı

Sayfa 29/254 İlkİlk ... 1927282930313979129 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •