Sayfa 29/1009 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 225 - 232 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bir internet gazetesinde bir yorum okudum. Şimdi RTE en çok kimden korkuyor üniversite öğrencilerinden. Bu öğrenciler şimdiden nerede evlerinde. Bunlar şu an nerede oy kullanacak evlerinin olduğu bölgede. Seçimden iki gün önce vize vs olursa ne olur. Oylarını kullanamaz. Bunların şeytanın dâhi aklına gelmeyen planlar var. Pes artık.

Çoğu artık onu bile içemiyor , tümmemur-sen konfederasyonu bağrından seslenen biri olarak söylüyorum çoğu ya sigarayı bıraktı mecburiyetten yada fifty-fifty otlakçı modunda takılıyorlar. Ben ne zaman molaya çıksam hemen sigara içen bi kaç kişi yoklama çekmeye başlar ver bi co-co muhabbeti. artık onların yüzünden bende mecburen bıraktım tak etti canıma minik jawscıkları beslemekten düşün yakamızdan garik şu sigarayı ucuzlatsınlar

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Devlet bile kira yardımını 5000 TL yaptı. Demek ki onlarda 5000 TL den aşağı kira yok bunu kabul ediyor. En düşük emekli aylığı 5000 ortalama emekli maaşı 7-8 bin asgari ücret 8500 bu şartlarda vatandaşlar nasıl geçinebilecek de küçük esnaftan alışveriş yapacak. Çoğu küçük esnafın dükkanına hırsız girmiş gibi bomboş. Sigara içen memur çalışan vs ya tütün içiyor ya kaçak sigara.

peki yardım almayan yurdum emeklisi ne yapsın...

5.000 lirayı kiraya verdi geri kalan 500 lira ile ne yapacak...

4.  Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku

Hemen kurtac cinin mayışını 10 bin yapın semirsinler , prim ödeyen akılsızlar beklesin yüzde 30 u ve gelecek temmuz u .

Kiraya 5000 verecek emeklinin evi yok mudur bu nasıl emekli doğduğundan beri emekliyor mu .

Hem kiraya 5000 verebilecek hem de elinde torba torba ilaçla ekmek posetiyle halk ekmek önünde duracak , bence onlar kira vermez , o 5000 kiraları alanların çoğu 5500 alan emekli kesimidir .

Büyük resme büyüteçle bakın hemen görün .

5. 14 Mayısın 60 gün öncesi 14 marta 23 gün kaldı.

Hem seçim hem finansal piyasalarda çok zorlu bir çakma dönemine yaklaşıyoruz.

Bakalım kimler kime çakacak.
    Aman finansal piyasalarda çakılan siz olmayın.

Temsili maç.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku

Emekli var Emekliyen var...Devlet yıllarca prim vergi ödemiş adama 5500 lira maaş veriyor ,diğer taraftan adamın evi yıkıldı diye 5000 lira kira yardımı verecek!!!!...

Bu işte bir gariplik yok mu!!!

Not: Yakınımdaki depremzedelerin hepsi STK veya hayırseverler sayesinde sıfır eşyalı evlere yerleşti ve tüm masraflarda ya Afad veya STK lar tarafından karşılanıyor!!!..

7. Sağlıkta yüzyüze eğitim olmaması brnde büyük sıkıntı. Hastanede çalışıyorken bir göğüs hastalıkları doçenti bir üst düzey birine bir check-up gibi tahlil istemişti. İçinde saçma sapan tetkikler vardı itiraz etmiştim. Bana ben ne diyorsam yap demişti. Ben yine yapmadım lab klinik uzmanı sorumlu hekimi aradım yapma dedi saçma sapan tetkikleri. Kadında erkekte olmayan organlar ile ilgili testler vardı. Tıpta intörn babasına kıyak yapayım diye içinde gebelik testi vardı. Ha tümör durumunda istenecek tetkikler var ama bu onun ne olduğunu bilmiyordu. Bu tür tetkikleri yaptın SGK ya fatura ettin gerekli izahı tanıyı yapamazsan SGK oylum oylum selvi boylum yapar.

Sayfa 29/1009 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •