Sayfa 29/1004 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 225 - 232 arası.

Konu: Viop LIII

1. ağustos ayları volatil olur, büyük oyuncular fon yönetenler falan tatile çıkarlar, likidite azalır, boş tahtalarda at koşturmak kolay olur.. bizim gibi küçük oyuncular kolay av olur, o yüzden portföyü küçülttüm, yarısını nakite çektim

5.temmuz itibariyle başlayan yabancı girişi ılımlı seviyede, haftalık ortlaam 250 milyon usd gibiydi, ama aralık zirvesini parçalayıp yüzde 30 yürüdü uncharted teritoride.. yerli piyasada düzeltme beklentisi hakim, bu hafta bilançolar tamamlanıyor- bu da düzletme etkisi yaratır, bilanço beklentisini alanlar gerçeği realize eder genelde.. bana herşey olabilir gibi geliyor, derin düzeltme de görebiliriz, yukarı-yukarı devam da olabilir.. kağıt bazlı olur

2. İlişkilerin sürmesi için ortak hedef, proje vs olması gerekir. Ortaklık bitince ayrılık geliyor olabilir.

Evlenince başta çok fazla alış veriş vs işleri oluyor sürekli AVM vs birbirinin arkadaşları akrabaları ile tanışma derken ortak anlamlı bir şey olmayınca bahaneler başlıyor.

Okul ve iş hayatında görevler/hedefler dışarıdan veriliyor onları yerine getirmeye çalışıyorsun, evlilikte anlamlı hedefler üretebilmek gerekir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    mesela ben... inşaat mühendisiyim... kamudayım

2020 de orta sınıf idim

şimdi kiram 25000... maaşım 32000... FUKARA'yım, hemde dik alası

https://www.youtube.com/watch?v=3OYfbBnFnvc
    Kamuya girersen olacağı bu çivi çakmayı bilmeyen, ilkokul mezunu insanlar müteahhit olsun bina yapsin. Sonra depremde gümlesin. İnşaat mühendisleri de evde otursun. Şanslıları kamuda iş bulsun.

Sent from İPhone 16 Pro Max

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    bekaret kemeri diye bi şey var... ortaçağdan kalma... onu tedarik et, tedbirini al
    bu zerhoşu bana güldürdünya... yazdım dayı

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    iyi denke getirdiniz bu sefer... bakalım devran ne zaman döner

EMLAK zerhoşu gitti mi ? ona paslayacaktım

insanlar değişir ?

40 ından sonra...

ALLAH '' bu salak cehenneme gitmesin diye ona yardım eder...'' ve değişir, bence

gel cevap ver ALAAAAN ATAYİZİ
    evlenmek bana göre değil.. hem sürekli aynı pastayı yemek ne bilyim bilemedim şimdi arada çeşit yapmak varken..

benim cehennemime mani olmayın !!

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    herkeşin yaşam algısı ve , anlama kattığı değer farklı farklı ... tatil anlamında bodrumda 45 derece sıcakta malak gibi yatıp ızgara palamut balığı gibi kızaracağıma, viyanada aynı klasik müzik konserine 3 - 5 kez gider , önlerde otururum... viyolonsel çalan kadınlarla göz aşinalığım olur, belki bi cafede tesadüfen* karşılaşırız ( *istihbaratın gücü! ) iki yol muhabbet ederiz... viyolonsel çalan kadın güzeldir , alımlıdır . işte tatil budur kimincesine göre... hee bence öyle

Şimdiden biletini al.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

bu zerhoşu bana güldürdünya... yazdım dayı

iyi denke getirdiniz bu sefer... bakalım devran ne zaman döner
    yok ben onu ilk başta bereket kemeri okudum

neeeeee

kısmetini açar diyerekten.

Alıntı Originally Posted by altınorta Yazıyı Oku
    Kamuya girersen olacağı bu çivi çakmayı bilmeyen, ilkokul mezunu insanlar müteahhit olsun bina yapsin. Sonra depremde gümlesin. İnşaat mühendisleri de evde otursun. Şanslıları kamuda iş bulsun.

Sent from İPhone 16 Pro Max
    RIZK...

ALLAH'tan gelir...

dilediğini azaltır... dilediğini çoğaltır

(çoğu özel sektör çalışanı KPSS'ye girip kamuya atanmaya çalıyormuş... yıl sonu enflasyon en düşük % 70... asgari ücret 18000... hangi patron verecek bakalım ? )

Sayfa 29/1004 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •